Автоаксесуари і тюнінг для Mercedes-Benz Vito W447 2014-

Aкція
Дефлектори вікон Mercedes Vito W447 2014- на скотчі Hic MB48

Автоаксесуари і тюнінг для Mercedes-Benz Vito W447 2014-

Mercedes-Benz Vito (Мерседес-Бенц Віто)

Третє покоління Mercedes-Benz Vito справило міжнародний дебют в рамках Паризького автосалону 2014 року, а трохи раніше, було вперше розсекречено виробником в ході онлайн презентації. Новинка разюче відрізняється від свого попередника. Вона отримала багату технічну начинку з широким списком альтернативних агрегатів, повний набір сучасних опцій і кардинально інший дизайн. Друга генерація володіла досить простими обрисами, властивими більшості комерційних фургонів. Новий Віто, в свою чергу, отримав екстер'єр в стилістиці основної лінійки виробника. Передня частина хизується округленими кирпатими фарами головного освітлення з лінзованими елементами і "віями" з гірлянд світлодіодних денних ходових вогнів. Решітка радіатора має п'ятикутну форму і прикрита декількома товстими горизонтально орієнтованими накладками, поверх яких, розташувався логотип виробника. Внизу, на передньому бампері, можна побачити вузький витягнутий повітрозабірник і круглі блоки протитуманних фар.

Розмір Mercedes-Benz Vito (Мерседес-Бенц Віто)

Мерседес-Бенц Віто-це середньорозмірний мінівен, доступний в різних варіантах виконання. Пасажирські версії пропонуються в трьох різних модифікаціях, що розрізняються колісною базою і, як наслідок, місткістю. Габаритні розміри Vito складають: довжина 4895-5370 мм, ширина 1928 мм, Висота 1890 мм, а колісна база - 3200-3430 мм.Дорожній просвіт середньостатистичний - 160 міліметрів. Автомобіль може прийняти на борт від 5 до 7 осіб. Навіть при повному завантаженні, у кожного пасажира буде повноцінне сидіння з триточковим ременем безпеки. За додаткову плату, можна замовити опцію" спальне місце", що дозволяє трансформувати другий і третій ряди сидінь.

У стандартному положенні, Мінівен здатний надати від 580 до 1700 літрів вільного простору. Для перевезення довгомірних вантажів, можна пожертвувати посадочними місцями і звільнити до 2650 літрів вільного простору.

Технічні характеристики Mercedes-Benz Vito (Мерседес-Бенц Віто)

На вітчизняному ринку, Mercedes-Benz Vito пропонується з двома силовими агрегатами механічними і автоматичними коробками змінних передач, а також переднім, заднім або повним приводом.

Базові версії отримають 1,6-літрову дизельну четвірку з турбонаддувом. Вона видає 88-114 кінських сил, комплектується тільки з механічною трансмісією і переднім приводом. У такій комплектації, витрата палива складе приблизно 6,4 літра солярки на сто кілометрів шляху в змішаному циклі руху.

За додаткову плату, можна замовити схожий агрегат на 2,1 літра. Він доступний у трьох різних модифікаціях на 136, 163 і 190 кінських сил. Базовий варіант працює тільки з механічною коробкою передач і заднім приводом. Причому останній йде виключно в комплекті з автоматом. Залежно від силового агрегату, витрата палива складе 5,8-6,2 літра дизельного палива на сотню в тих же умовах.

Оснащення Mercedes-Benz Vito (Мерседес-Бенц Віто)

Навіть в базовій комплектації, Vito має непоганий список оснащення: передні подушки безпеки, сталеві 16-дюймові колісні диски, систему допомоги при старті в гору, Кондиціонер, електричними склопідйомниками, пристроєм, контролюючим втому водія, а також ABS, EBD і ASR.

Отзывы покупателей Детальніше...
Зробив замовлення.Швидко відзвонили. Вже на другий день зранку забрав в Львові з Нової Почти. Дуже гарно приклеїлись дві емблеми на задню кришку багажника. Рекомендую.
Василь Мойсей
03.06.2023