Автомобільні килимки в багажник

0

Асортимент корисних автомобільних аксесуарів дуже великий. Сучасні виробники пропонують чимало виробів, які здатні надійно захистити вашу машину від несприятливих зовнішніх впливів. І одне з таких виробів – килимок в багажник.

Для чого вам потрібен килимок в багажник машини?

Багато автолюбителів задають питання, а для чого ж взагалі необхідний килимок в багажник автомобіля? Адже з виробом, який укладають в самому салоні, все набагато простіше і зрозуміліше. Відповідь дуже проста, аксесуар в багажне відділення машини укладають для того, щоб захистити цей відсік від розливу різних рідин, припустимо, склоомивача або масла, і просто бруду.
Якщо вам здається, що купити килимок в багажник не складає особливих труднощів, ви помиляєтеся. Насправді розробкою цього простого вироби займаються досвідчені інженери популярних світових автомарок. Завдяки висококласному аксесуару, ви забезпечите багажного відділення привабливий зовнішній вигляд і амортізіруете тяжкість перевезених вантажів. Якісний виріб стане виконувати шумоізоляційні функції і не буде зміщуватися при їзді. Крім того, воно запобіжить ковзанню предметів, що перевозяться по відділенню, виключить з поломку від удару об борт машини.

Особливості вибору автомобільних килимків в багажник

Сьогодні ви можете замовити килимок в багажник гумовий, поліуретановий, текстильний і універсальний. В останньому випадку мова йде про вироби, форма яких уніфікована і, за задумом, повинна підходити для багажних відсіків більшості машин. Але на ділі виявляється, що такий аксесуар загинається через неточну форми, настовбурчується по краях і лягає нерівно. Тому купувати виріб завжди стоїть під свій конкретний автомобіль. Наприклад, якщо ви є власником Лади, то вам потрібен килимок в багажник ваз, а не бмв або, наприклад, ніссан.
Що стосується матеріалів, які виробляє, то все більше автовласників віддають перевагу гумі. І в цьому немає нічого дивного, так як продукція має легкість і функціональністю, вона відмінно захищає від бруду і вологи, і без праці очищається. Та й вартість її зовсім невисока. Ви можете недорого купити гумовий килимок в багажник автомобіля саме своєї марки і моделі, і бути впевнені в тому, що він прослужить багато років. Ціни і на зарубіжну, і на вітчизняну продукцію у випадку з гумою доступні і невисокі.

Гумові та поліуретанові килимки володіють тривалим терміном служби і строгим респектабельним виглядом, без надмірностей. Вони виконують свою головну захисну мета, і не дозволяють вантажу, що перевозиться ковзати в багажнику, тим самим оберігаючи його від пошкоджень.

Ще один варіант матеріалу – це міцний ковролін з гумовою прокладкою. Однак доглядати за такими килимками складніше, а тривала експлуатація їх просто неможлива. Для очищення текстильних килимів необхідна спеціальна щітка і рідина для миття. У число плюсів входить презентабельний зовнішній вигляд. Втім, з урахуванням того, що мова йде про аксесуар для багажного відділення, а не для салону, продукція з ковроліну не користується особливим успіхом. У числі її шанувальників, в більшості випадків, представниці слабкої статі. Після досить нетривалого терміну, вироби втрачають свій зовнішній вигляд. Однак, справедливості заради, варто сказати про те, що багато що залежить від якості та регулярності догляду за такою оббивкою.

Де купити килимок для багажника автомобіля?

Якщо ви хочете знайти ідеальний аксесуар для своєї машини, то зробити це буде дуже просто. Вибирайте килимок під конкретну модель свого ТЗ і проблем не виникне. Найбільш широкий вибір такої продукції завжди можна знайти в інтернет-магазині. Перевага покупок в мережі полягає в тому, що вибір автомобільної продукції тут завжди гідний.

Крім того, ви можете розраховувати на онлайн-консультації досвідчених менеджерів. Вони допоможуть вам вибрати кращий килимок в багажник вашої машини і розкажуть про переваги / недоліки різних варіантів. Зробивши замовлення, вам залишиться тільки дочекатися своєї покупки! Доставка не займає багато часу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *