Британські тюнери показали дуже чорний Range Rover Velar

0

Майже кожна поважаюча себе тюнінг-компанія, в тому числі і Kahn, так чи інакше, допрацьовувала стильний Range Rover Velar.

Виконаний в атласному чорному кольорі і обладнаний 23-дюймовими колесами з темною бронзовою обробкою, цей Velar також оснащений радіаторної гратами з вуглецевого волокна, ексклюзивними бамперами, фартухом, широкими колісними арками і крилом на даху.

Усередині фахівці застосували стеганую і перфоровану шкіру «ялинкою» на сидіннях і центральному підлокітнику, а також перфоровану шкіру на кермі, приладової панелі, на дверних панелях і вентильовані накладки на педалі з обробленого алюмінію. Стандартний 2,0-літровий бензиновий двигун з турбонаддувом як і раніше видає 296 к. с.

Тюнер доповнює і без того довгий список стандартного устаткування дистанційним управлінням автоматичною системою кондиціонування, функцією безключового доступу, аудіосистемою Meridian, інформаційно-розважальною системою з сенсорним екраном, супутниковою навігацією і Bluetooth, а також електрорегулюванням сидінь, зсувний панорамним дахом і багатьом іншим.

Velar від Kahn оцінюється мінімум в 63 999 фунтів стерлінгів. При цьому модель була випущена в 2018 році, має пробіг 4 828 км і двох власників. Новий стандартний Range Rover Velar пропонується дилерами за ціною від 48 855 фунтів стерлінгів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *