Цей Audi rs7 може бути найшвидшим броньованим автомобілем

0

Ті, хто хоче уникнути куль при русі з більш ніж 300 кілометрів на годину повинні шукати цю Audi

Причина ваги, яку роблять броньовані автомобілі, полягає в тому, що вони не швидкі, а їх майстерність нагадує тачку суперринку, повідомляє The Telegraph.

Завдяки технології, яку вони застосували для AddArmor, їм вдалося створити легкі броньові кріплення для автомобілів, які поміщають їх в Audi RS7, роблячи їх стійкими до балістичних і швидких атак одночасно.

Компанія встановила систему APR Plus Stage II з 4,0-літровим двигуном V8, який виробляє 760 кінських сил. Хоча він має товсті шари, які захищають його від ударів, він може рухатися більше 300 миль на годину, у той час як швидкість від нуля до 100 кілометрів на годину може зайняти до 2,9 секунди.

Addarmor вдалося зберегти свою продуктивність, створивши полікарбонатні панелі, які в десять разів легше звичайного металу, захищаючи при цьому від атак балістичних на 60 відсотків більше. Ізольовані шибки, які все ще видно, тоді як загальна вага, яка додається до цього Audi, не перевищує 90 кг.

Коли захисту недостатньо, потрібна атака, тому на фронті розміщуються біометричні автосенсори, що активуються зсередини, а також місця, звідки можна розмістити гвинтівку.

Необхідність у швидкісній захисту і водінні його можлива, якщо у вас є цей Audi RS7 броньований, але коштує він 186 тисяч євро, що є досить прийнятною ціною.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *