Чи потрібно використовувати автомобільний тент

0

Під тривалим впливом яскравих сонячних променів лакофарбове покриття автомобіля може сильно пошкодитися. З цієї причини рекомендується використовувати чохол, який забезпечить надійний захист від пилу, бруду, впливу вологи і сонця. Якщо ви не можете заховати автомобіль в гаражі або зараз перебуваєте на відпочинку, а машині доводитися тривалий час стояти на відкритому сонці, то ідеальним варіантом буде покупка тенту.
Вам напевно вже набридло постійно вичищати автомобіль від пташиного посліду та іншого сміття, який бруднить кузов за час стоянки. У такому випадку рекомендується купити чохол на автомобіль, тоді ви позбудетеся від постійних проблем. Автомобіль завжди буде чудово виглядати, якщо ви возите тент з собою. Важливо підібрати чохол, який ідеально підійде під кузов вашого авто, щоб він накривався повністю. Для цього ви можете пройти якісну консультацію у наших фахівців, які допоможуть підібрати ідеальний варіант.

Якими бувають тенти?

Сучасні виробники випускають вуличні, а також гаражні варіанти. Головне завдання будь-якого чохла – це надійний захист транспортного засобу від забруднення і можливих пошкоджень, але тип тенту визначає матеріал його виготовлення, а також область застосування.
Вуличні тенти призначені для захисту автомобіля від складних погодних умов, а також можливих забруднень. Чохол захистить авто від сильного граду, випадкового падіння різних предметів і від інших неприємностей. Головна перевага використання тенту в літню пору полягає в тому, що він буде не тільки оберігати автомобіль від пошкоджень, але і запобіжить нагрівання салону.

Гаражні тенти

Гаражні тенти забезпечать збереження транспортного засобу в орендованому гаражі або на парковці. Багато водіїв не підозрюють про небезпеку, які можуть чекати автомобіль знаходиться під дахом. Навіть звичайна пил може затримувати гострі мікрочастинки, які з часом залишать подряпини на фарбі. Коли ви вирішите змахнути пил ганчіркою пошкодження тільки посиляться. Також не варто забувати про випадкові удари, які не рідкісні на паркінгах густонаселених міст.

Універсальний чохол або для певної моделі?

Зараз тент для авто може бути універсальним або пошитих під певну модель транспортного засобу. При наявності певного бюджету краще замовити тент під вашу модель авто, адже він забезпечить максимальний захист, так як буде щільно прилягати до кузова. Універсальний тент це хороший варіант, який обійдеться вам значно дешевше.

Як одягається тент?

1. Витягніть автомобільний чохол їх сумки, в якій він зберігатися;
2. Додайте тент на даху авто і поверніть його таким чином, що передня частина була на капоті, а задня закривала багажник;
3. Тепер розміщуємо тент так, щоб він закрив транспортний кошти з боків;
4. Фіксуємо тент під переднім, а також заднім бампером;
5. Якщо у вашого автомобіля присутні не забирається антена, то потрібно вирізати в цьому місці тенту акуратне отвір.

Для швидкого згортання тенту необхідно повторити вищеописані дії, але тільки в зворотному порядку. Після цього складаємо тент в чохол і кладемо в машину. Підібрати тент для автомобіля зовсім не складно, головне вгадати з розмірами. Він повинен максимально щільно покривати кузов автомобіля, адже таким чином забезпечується найкращий захист. Завдяки використанню тенту ваш автомобіль збереже лакофарбове покриття, яке швидко вигорає під впливом сонячних променів. Його можна возити з собою, адже в складеному вигляді чохол займає дуже мало місця.

Де замовити тент?

Ви можете автомобільні тенти купити в нашому інтернет-магазині, їх вартість цілком доступна. Багато в чому вона залежить від матеріалу виготовлення, а також інших особливостей. Рекомендується замовити тент саме під вашу марку авто, так він точно підійде за розмірами і забезпечить надійний захист. Матеріал виготовлення повинен бути дуже міцним і стійким до впливу вологи, що захистити кузов від будь-яких впливів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *