Тюнінгове ательє Khann розробляє аеродинамічний обвіс для представницького седана Aurus Senat S600 — це буде перша подібна пропозиція для моделі. Судячи з перших дизайнерських ескізах, Khann грунтовно підходить до питання: обвіс буде включати нові бампери в спортивному стилі, розширювачі колісних арок, іншу решітку радіатора (сітка замість вертикальних ламелей) і оригінальне двокольорове рішення по забарвленню кузова. На ескізі також звертає на себе увагу нестандартна низькопрофільна гума на багатоспицевих колісних дисках. Подробиці про проект поки тримаються в секреті.

Нагадаємо, серійний Aurus Senat S600 повинен надійти в продаж на початку 2020 року. Машина в базовому неброньованому виконанні буде коштувати від 18 млн рублів. Senat S600 оснащується гібридною силовою установкою, що складається з 4,4-літрового битурбированного V8 НАМИ-4123, електромашини, 9-ступінчастою автоматичної коробки передач КАТЕ-R932 і літій-іонної батареї. Потужність ДВС становить 598 к. с., крутний момент-880 Нм. Електромашина додає ще 28 кВт (38 к. с.), короткочасно вона може видавати до 63 л. с.

Ательє Khann виробляє широку номенклатуру тюнінгових обважень для автомобілів Lexus і Toyota. У каталозі компанії є рішення для Toyota Land Cruiser 200, Lexus LX570, Toyota Camry і інших популярних моделей класу luxury.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *