BMW

Електро-кросовер BMW iX3 офіційно оновився на 2022 рік

Після кількох витоків інформації з початку 2021 року, BMW, нарешті, офіційно викотила оновлений електро-кросовер iX3. Рестайлінговий BMW iX3 дебютує на Мюнхенському автосалоні і оснащений більшою радіаторною решіткою в цілісній рамі. З боків у неї знаходяться більш тонкі світлодіодні фари, ніж до рестайлінгу, хоча лазерні лампи залишаться опціональними.

На цьому зміни не закінчуються: iX3 тепер в стандартній комплектації поставляється з пакетом M Sport. Він додає більш агресивне облицювання та спортивний задній дифузор. Завершують основний список змін об’ємні задні ліхтарі і 19 – або 20-дюймові колеса в аеродинамічному дизайні.

Більше цікавих змін відбулося в салоні свіжого BMW iX3: водієві надана 12,3-дюймова цифрова приладова панель і великий 12,3 – або 12,5-дюймовий інформаційно-розважальний кластер. До них приєднуються нові перемикачі і оновлена центральна консоль.

Покупці помітять в новому BMW iX3 нову темну обробку салону Aluminum Rhombicle, нові стандартні спортивні сидіння в перфорованій оббивці Sensatec. Остання доступна в шкірі за запитом.

Що стосується продуктивності, то рестайлінг BMW iX3 передбачає акумулятор потужністю 80 кВтг, який живить встановлений ззаду електродвигун потужністю 282 к.с. / 210 кВт і крутним моментом 400 Нм. Ця установка дозволяє моделі розганятися з 0 до 100 км/год за 6,8-секунди і досягати максимальну швидкість 180 км/год з електронним обмежувачем. Що ще важливіше, кросовер має запас ходу до 460 км в тестовому циклі WLTP.

При розрядці батареї власники будуть вдячні рестайлінгу BMW iX3 за можливість швидкої зарядки потужністю 150 кВт, яка дозволяє набрати заряду на наступні 100 км за 10 хвилин підключення. Вдома за допомогою BMW Wallbox потужністю 11 кВт кросовер заряджається з 0 до 100% приблизно за 7,5-годин.

Оновлений BMW iX3 2022 року надійде у виробництво у вересні цього року на заводі в Китаї, як для внутрішнього, так і для експортного ринку. У Європі Баварський електромобіль китайського виробництва з’явиться восени цього року, де за нього попросять від €67 300 / $78 878, включаючи ПДВ.

Європейцям будуть пропонувати дві лінійки BMW iX3, в тому числі Inspring з забарвленням металік, панорамним скляним дахом і автоматикою задніх дверей. Набір доповнює адаптивна підвіска, сидіння з електроприводом, спортивне рульове колесо і трьохзонний автоматичний клімат-контроль з функцією попереднього прогріву і кондиціонування.

Клієнти, спраглі ще більше розкоші, зможуть перейти на BMW iX3 Impressive з акустичними стеклами і 20-дюймовими колесами. Серед інших особливостей – проекційний дисплей, шкіра Vernasca і аудіосистема преміум-класу Harman Kardon.

Фото ? Рестайлінг BMW iX3 2022 року

360Auto

Recent Posts

640-сильний Range Rover Sport від Manhart готовий зіпсувати вам день

Всього буде побудовано 10 екземплярів SV 650 Компанія Manhart Performance звернула свою увагу на новий…

8 місяців ago

Як розшифрувати позначення моделі BMW

Імена важливі в автомобільному світі. Одні бренди називають моделі пізнавано та яскраво, інші зашифровують у…

8 місяців ago

Загорівся чек двигуна на Пежо (206, 207, 307, 308, 407, 408,): причини, як скинути09/10 2023 4265

Сигнал Peugeot Check Engine загоряється для того, щоб повідомити, що в двигуні або системі випуску…

11 місяців ago

Загорівся чек двигуна на Ніссан Ноут (Nissan Note): як скинути, що робити

Індикатор Check engine на приладовій панелі часто з'являється несподівано. Зазвичай неможливо відразу визначити причину його…

11 місяців ago

Горить або моргає чек двигуна на Кіа Сід (Kia Ceed): як скинути, троїть двигун

Індикатор Check Engine загоряється, коли комп'ютер автомобіля виявляє несправність. Це може бути як незначна, так…

11 місяців ago

Загорівся чек двигуна на Кіа Спортейдж 1, 2, 3 або 4: причини несправності

Електронний блок управління оцінює проблеми, контролюючи датчики і інтерпретуючи отримані від них дані, і розділяє…

11 місяців ago