Ford Transit Custom або яким повинен бути справжній автофургон

0

Ford передав ключі від автофургона Transit Custom Camper Van фанату, який витратив невеликий статок на свій новий будинок на колесах.

Хлопці з тюнінг-компаній MS-RT і Wellhouse Leisure перетворили автомобіль в повноцінний автодім, і до того часу, коли роботи були завершені, ціна на машину становила 77 000 фунтів стерлінгів.

Зовнішність автофургона складена фахівцями з MS-RT, які спеціально повністю розробили спортивний обвіс, сміливу графіку і подвійну вихлопну систему. Компанія також надала машину 18-дюймовими колісними дисками і трохи модернізувала салон, де в основному працювали хлопці з ательє Wellhouseю.

Була додана біла шкіра з синьою стрічкою на сидіннях, тиснення логотипу на підголівниках і сині ремені безпеки.

Внутрішня перебудова стандартного фургона Transit Custom включає в себе повністю обладнану кухню і розкішну зону відпочинку. Окремо варто відзначити спальню, яка висувається завдяки розсувному даху.

В іншому місці, мікроавтобус для кемпінгу отримує дах зі зіркоподібною алькантарою, до речі алькантара є і на приладовій панелі. Є також супутникова навігаційна система, адаптивний круїз-контроль і ксенонові фари.

Під капотом знаходиться 2,0-літровий дизельний двигун сімейства EcoBlue потужністю 170 к. с., підключений до шестиступінчастої автоматичної коробки передач.

“Я хотів, щоб фургон MS-RT Transit був побудований відповідно до моїх бажань, і мої очікування повністю виправдалися”, – сказав власник машини. «Я з нетерпінням чекаю подорожей по країні в пошуках нових пригод».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *