Гумові килимки Stingray для Hyundai Tucson

0

Дбайливий автовласник завжди переживає про справність і чистоту свого улюбленого авто і приділяє чималу увагу прибиранню автосалону. Автоковрик надає тут вагому допомогу і підтримку, адже невпинно оберігає днище автомобіля від просочування води і рідоти. Застосовуючи аквтоковрики, Ви не зіткнетеся з такою проблемою, як іржавіння підлоги, яке виникає від зайвої вологості. Килимки допоможуть зберегти машину від пошкодження, а водія від зайвих витрат на ремонт. Так само, важливою перевагою використання автоковриков виступає швидка і полегшена прибирання салону. Витягти з автомобіля і струсити або обполоснути килимки не складе ніяких труднощів і займе мінімум часу. Не сумнівайтеся в тому, що після прибирання килимки будуть знову, точно нові.

Гума-найнадійніший і якісний матеріал для виробництва автоковриков, до того ж, ціна його цілком прийнятна. Формула успіху гумових килимків складається з наступних компонентів: зносостійкість, незавишена вартість, вологостійкість і збереження первинних властивостей при будь-яких температурах на вулиці. Прийнятна цінова позиція плюс висока якість забезпечило їм популярність серед автовласників.

Автоковрики від торгової марки Stingray втілили в собі всі необхідні якості і функції:

  • Передові сучасні технології виробництва, що відповідають всім найвищим стандартам;

• Застосування не тільки високоякісної сировини, але й інноваційного обладнання;

• Автоковрикам не страшні сезонні коливання температурних режимів. Вони здатні зберігати свої властивості, як в сильний мороз (до -30), так і в неймовірну спеку (+50). Під палючим сонцем килимок не виділяє ніяких задушливих і шкідливих речовин, а в мороз зберігає свою гнучкість на заданому рівні;

  • Прийнятна цінова політика і відмінна перевірена якість не можуть не радувати автолюбителів.

Автовласникам Hyundai Tucson в інтернет-магазині Стінгрей можна з легкістю підібрати автоковрики для всього модельного ряду.

Створені за допомогою об’ємного сканування, автоковрики завжди на сто відсотків облягають дно авто, повторюючи найменші вигини і рельєфності. Опуклі осередки на поверхні протидіють накопиченню води в одному місці. Пружні бортики в 1,5 см відмінно оберігають днище від просочування вологи під килимок.

На сайті виробника Стінгрей Ви можете без проблем придбати потрібний товар, а знаючі консультанти відповідять на всі питання, що виникли дадуть грамотну пораду і допоможуть з оформленням придбання. Багатофункціональні і високоякісні автоковрики від Stingray – це не тільки затишок і краса автосалону, але і надійна захист автомобіля від несприятливих умов при експлуатації!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *