Гумові килимки Stingray для Toyota Corolla, Auris

0

Всі автовласники знають, що чистота і доглянутий вигляд автомобіля – запорука його надійної працездатності і довговічності. Дуже важливо стежити за салоном авто, адже від попадання на днище води і бруду, воно піддається іржавінню і швидкого виходу з ладу. Для того щоб запобігти такий плачевний результат, потрібно, неодмінно, використовувати гумові автоковрики, які чудово оберігають підлогу машини від несприятливих факторів. До того ж, догляд за авто, в якому є гумові килимки, значно спрощується. Достатньо лише витягти килимок, струсити з нього сміття, або обполоснути водою – і все готово!

Переваги гумових автоковриков:

• Недорога вартість виробів;

• Безпечні матеріали, як для людського організму, так і для атмосфери в цілому;

  • Якісний захист всієї поверхні днища від просочування вологи і бруду;
  • Невибагливість у використанні і догляді;

• Точне облягання підлоги без блокування і закривання педалей.

Виробник Стінгрей вже п’ять років створює високоякісні автоковрики для авто, використовуючи тільки новітні технології та відмінні матеріали, тому килимки Stingray досить міцні і довговічні. Не варто сумніватися в тому, що килимок ідеально впишеться в салон Вашого автомобіля, адже методи об’ємного сканування роблять виріб стовідсотково підходить до певної марці машини. Килимки не схильні до дії, як дуже високих (до плюс 50), так і наднизьких (до мінус 30) температурних режимів. Вони не стають дубовими на морозі і не розкисають на спеці.

Завдяки рельєфному візерунку зверху, вода поширюється по виробу рівномірно, виключаючи скупчення в одному місці, що не призводить до утворення калюж. Укріплені борти в 1,5 см перешкоджають пролиттю вологи під килим, захищаючи обшивку і кузов дна. Спеціальні підкладки, лапки і підп’ятники посилюють не тільки комфорт, захист, але і довговічність, як килимків, так і Вашого улюбленого автомобіля.

Компанія Stingray реалізує автоковрики за незавишеною вартістю для величезного ряду популярних іномарок, в тому числі і Toyota Corolla – Auris. Наші вироби завжди відмінної якості і доступні будь-якому споживачеві, адже мають прийнятні і адекватні ціни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *