Jeep Wrangler Rubicon 1941 Edition знову завойовує Європу

0


Над ним потрудилися хлопці з Mopar, обладнавши його масою додаткових компонентів

Ні для кого не секрет, що в США Jeep Wrangler є аналогом УАЗа – позашляховиком на всі випадки життя – від міської їзди до професійного бездоріжжя. А вже число компонентів для тюнінгу займає величезний каталог і не піддається підрахунку. Одним з головних постачальників смаколиків для Wrangler є компанія Mopar, у співпраці з якою Jeep створив Wrangler Rubicon 1941, який на цьому тижні представили в Женеві. Фішкою проекту є якраз різні аксесуари, які надають зовнішності позашляховика вкрай брутальний вигляд. А назву йому дали на честь року появи оригінального військового джипа від Willys, з якого і почалася історія Jeep.

Цей наворочений Wrangler Rubicon все ще має право пересуватися по європейських дорогах загального користування, проте його оснащення дозволяє досить непогано себе почувати і на бездоріжжі. Ліфт підвіски на два дюйми (51 мм), шноркель і посилені підніжки.

Для більшої привабливості кузов пофарбований у фірмовий жовтий колір Hella Yella, поверх якого нанесли чимало чорних акцентів. Серед іншого-матова чорна решітка радіатора, дверні ручки, пороги, лючок бензобака, розширювачі арок і Бризковики. Спочатку відкритий позашляховик має сітчастий м’який дах, що захищає від сонця. Плюс наклейки на капоті і дверях з цифрами 1941.

Нове покоління Wrangler GL в Європі можна купити з двома двигунами. Для початку-2,2-літровий дизельний чотирициліндровий потужністю 200 кінських сил і 450 Нм крутного моменту з шестиступінчастою механічною коробкою передач або восьмиступінчастим автоматом. Також доступний 2,0-літровий бензиновий турбований двигун. 3,6-літровий бензиновий V6 доступний тільки для ринків Африки та Близького Сходу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *