Сфера створення автомобілів для подорожей за індивідуальними замовленнями з кожним роком набирає обертів, а багаті любителі автомобільних поїздок готові платити величезні суми за кемпери своєї мрії. Деякі, до речі, навіть створюють їх своїми руками!

Цей кемпер з довгою назвою Mercedes Orange Work Lennson 3C зробила німецька майстерня Orange Work на базі Mercedes-Benz G320 CDI. Ми його помітили завдяки яскраво-жовтому забарвленню і абсолютно божевільної вартості: 220-сильний позашляховий кемпер обійдеться в $ 420,000! Так, за ці гроші можна купити віллу в більшості країн.

Кемпер може похвалитися постійним повним приводом, 3-літровим турбодизелем V6, дорожнім просвітом 460 мм і позашляхової підвіскою, яка доставить вас в будь-яке місце.

Просторий житловий відсік з внутрішньою висотою 1900 мм оснащений такими зручностями, як душова кабіна, газова плита з двома комфорками, холодильник з морозильною камерою, а також безліч резервуарів з водою.

Оздоблення шпоном з горіхового дерева виконана в стилі шикарних морських яхт, а в їдальні є складаний стіл, який перетворюється в повнорозмірне ліжко.

Кабіна з’єднана з житловим відсіком невеликим проходом і виконана з тим же шикарним підходом. Сидіння водія і пасажира, передня панель, двері і безліч інших деталей оббиті чорною або червоною натуральною шкірою.

Звичайно, кемпер виглядає яскраво, стильно і дорого, але варто задати одне питання: хіба за ці гроші не повинно бути чогось більшого? Наприклад, вертолітного майданчика, що розкладається на даху, або автоматично наповнюється гарячої ванни, в якій вже плавають Жовті качечки. У чому сенс таких дорогих кемперів, якщо за свою вартість вони не пропонують нічого особливого і, навіть позбавляють деяких базових зручностей?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *