Мінівен Volkswagen Viloran виявився найбільшою моделлю на платформі MQB

0

На автосалоні в Гуанчжоу 2019 відбулася світова прем’єра мінівена Volkswagen Viloran. Місцевій публіці показали передсерійний варіант моделі, причому відразу ж в самому розкішному і дорогому виконанні.

Очікується, що така модифікація в першу чергу повинна зацікавити корпоративних покупців, нав’язавши конкуренцію моделями Buick GL8, а також Honda Elysion і Odyssey.

Каталог Volkswagen новий Фольксваген Вілоран 2020 отримав досить строгий дизайн екстер’єру з виконаною у фірмовій стилістиці “мордочкою”, для якої характерна наявність широкої хромованої решітки радіатора і візуально зливаються з нею світлодіодних фар.

Передні двері тут стандартні, а задні — зсувні. Така схема забезпечує максимально легку посадку в просторий і високий салон. На колесах красуються 20-дюймові диски, а корма примітна двосекційними LED-ліхтарями і хромованою окантовкою по низу бампера, покликаної підкреслити «фальшиві» патрубки випускної системи.

У представленої бізнес-версії на другому ряду встановлені роздільні крісла з частковим електроприводом і висувними підставками для ніг, а на галерці знаходиться простий тримісний диван. Машина має шкіряну оббивку сидінь, панорамний дах і тризонний клімат-контроль, інших подробиць про салон мінівена поки немає.

Цікаво, що Фольксваген Вілоран 2020 є найбільшим автомобілем з коли-небудь побудованих на модульній платформі MQB. У довжину він досягає більше 5,3 метрів, при цьому його колісна база дорівнює 3 180 мм.

Мінівен має задню незалежну підвіску, а в рух його приводить 2,0-літрова «турбочетверка» TSI, запозичена від китайського Терамонта. Працюючи в зв’язці з семишвидкісним преселективним роботом DSG з двома мокрими зчепленнями, такий мотор розвиває 220 к.с. і 350 Нм. Привід виключно передній.

Випускати VW Viloran будуть в Піднебесній на спільному підприємстві SAIC Volkswagen. Початок продажів авто на місцевому ринку запланований на першу половину двадцятого року, мінімальна ціна — від 42 000 доларів. Поява моделі за межами Китаю малоймовірно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *