Обзори

Новий Rolls Royce Phantom зробили зі Всесвітом всередині

Rolls-Royce представила нову лімітовану серію свого флагмана Phantom під назвою Tempus Collection. Автомобіль натхненний ” часом, астрономічними явищами і нескінченними просторами Всесвіту». Обмежена серія Phantom виходить в кількості 20 машин.

Дизайн Rolls-Royce Phantom Tempus Collection поєднує в собі різні теми, що стосуються часу і Всесвіту. Одним з ключових компонентів є пульсар, рідкісне астрономічне явище, що спостерігається тільки в найглибших куточках космосу. Пульсарами називають розпечені до білого зірки, які випускають сильне електромагнітне випромінювання у вигляді імпульсів, що робить їх найточнішими годинами у Всесвіті.

Ця дивовижна сила Всесвіту втілена в ексклюзивній обшивці стелі Starlight, що поєднує в собі волоконно-оптичне підсвічування і складний малюнок.

Ще одна ексклюзивна функція “застиглий потік часу” — шматочок твору мистецтва в металі на панелі приладів. Ця деталь, вирізана з цільної алюмінієвої заготовки, утворена з 100 стовпців унікальної форми, що імітують 100-мільйонний період коливань Пульсара. Крім того, на приладовій панелі немає традиційних для Phantom годин, що позначає «свободу від часу і його обмежень».

Опис малюнка приладової панелі нанесено на гравіровану дошку в бардачку, разом з цитатою Альберта Ейнштейна: «відмінність між минулим, сьогоденням і майбутнім — не більше, ніж ілюзія, хоча і вельми нав’язлива». Дверні карти також унікальні, з сотнями світяться перфорацій, в тому числі з контрастної шкіри для більшої глибини і деталізації ефекту.

Кузов Rolls Royce Phantom Tempus пофарбований в ексклюзивний синій колір Kairos Blue з вкрапленням блиску, що імітує світіння зірок. Особлива фарба поєднується з чорними деталями кузова. Крім того, статуетка «Дух екстазу» на капоті може бути доповнена гравіюванням унікальної дати і місця, що мають особливе значення для клієнта.

Завершальним штрихом є унікальний скриня з шампанським Tempus. На скрині також зображений пульсар, намальований вручну. Всередині знаходиться шампанське і термофляги, а також чотири кришталеві флейти ручної роботи, що нагадують двигун V12, і ложка для ікри.

Фото / Rolls Royce Phantom Tampus Collection

360Auto

Recent Posts

640-сильний Range Rover Sport від Manhart готовий зіпсувати вам день

Всього буде побудовано 10 екземплярів SV 650 Компанія Manhart Performance звернула свою увагу на новий…

8 місяців ago

Як розшифрувати позначення моделі BMW

Імена важливі в автомобільному світі. Одні бренди називають моделі пізнавано та яскраво, інші зашифровують у…

8 місяців ago

Загорівся чек двигуна на Пежо (206, 207, 307, 308, 407, 408,): причини, як скинути09/10 2023 4265

Сигнал Peugeot Check Engine загоряється для того, щоб повідомити, що в двигуні або системі випуску…

11 місяців ago

Загорівся чек двигуна на Ніссан Ноут (Nissan Note): як скинути, що робити

Індикатор Check engine на приладовій панелі часто з'являється несподівано. Зазвичай неможливо відразу визначити причину його…

11 місяців ago

Горить або моргає чек двигуна на Кіа Сід (Kia Ceed): як скинути, троїть двигун

Індикатор Check Engine загоряється, коли комп'ютер автомобіля виявляє несправність. Це може бути як незначна, так…

11 місяців ago

Загорівся чек двигуна на Кіа Спортейдж 1, 2, 3 або 4: причини несправності

Електронний блок управління оцінює проблеми, контролюючи датчики і інтерпретуючи отримані від них дані, і розділяє…

11 місяців ago