Обзори

Оновлений GMC Terrain 2022 року

Компанія GMC оновила один зі своїх найважливіших кросоверів на 2022 рік, модель Terrain. Зберігши впізнаваність, новий GMC Terrain оснащений збільшеною решіткою радіатора, оточеною поліпшеними світлодіодними фарами. Нижче можна виділити злегка модифікований бампер з меншою дозою хрому, ніж раніше.

Інших змін не так багато, але оновлений кросовер отримав інші світлодіодні задні ліхтарі і переглянуту колірну палітру, яка включає чотири нових варіанти. Американський кросовер також оснастили свіжими 18-і 19-дюймовими легкосплавними дисками.

У 2022 модельному році GMC Terrain буде доступний в популярних модифікаціях Denali і Elevation Edition і з новою AT4. GMC не особливо багато розписує відмінності останньої, але помітна пластикове облицювання кузова, передня захисна пластина і чорні колеса, взуті в більш агресивні позашляхові шини. Також можна виділити унікальний дизайн радіаторної решітки і безліч значків AT4.

У салоні GMC Terrain 2022 змін не так багато, але Уважний покупець виділить оновлену обробку і оббивку, доповнені мультимедійною системою з підтримкою Android Auto і Apple CarPlay. Інші оновлення включають новий технологічний пакет для SLT і AT4, а також новий проекційний дисплей. Останній входить в стандартну комплектацію Denali і опціональний для SLT і AT4.

Стандартно новий GMC Terrain 2022 року поставляють з набором систем допомоги водієві, включаючи систему автоматичного екстреного гальмування і попередження про лобове зіткнення. До них додана система розпізнавання пішоходів і Асистент утримання смуги руху з попередженням про виїзд зі смуги руху.

Під капотом у GMC Terrain працює 1,5-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом, який видає 170 к.с. потужності і 275 Нм крутного моменту. Він з’єднаний з дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою, яка може працювати в парі з опціональним повним приводом. Продажі оновленого GMC Terrain в комплектаціях SLE, SLT і AT4 стартують цього літа, а Denali — восени.

Фото / Оновлений GMC Terrain 2022 року

360Auto

Recent Posts

640-сильний Range Rover Sport від Manhart готовий зіпсувати вам день

Всього буде побудовано 10 екземплярів SV 650 Компанія Manhart Performance звернула свою увагу на новий…

4 місяці ago

Як розшифрувати позначення моделі BMW

Імена важливі в автомобільному світі. Одні бренди називають моделі пізнавано та яскраво, інші зашифровують у…

4 місяці ago

Загорівся чек двигуна на Пежо (206, 207, 307, 308, 407, 408,): причини, як скинути09/10 2023 4265

Сигнал Peugeot Check Engine загоряється для того, щоб повідомити, що в двигуні або системі випуску…

7 місяців ago

Загорівся чек двигуна на Ніссан Ноут (Nissan Note): як скинути, що робити

Індикатор Check engine на приладовій панелі часто з'являється несподівано. Зазвичай неможливо відразу визначити причину його…

7 місяців ago

Горить або моргає чек двигуна на Кіа Сід (Kia Ceed): як скинути, троїть двигун

Індикатор Check Engine загоряється, коли комп'ютер автомобіля виявляє несправність. Це може бути як незначна, так…

7 місяців ago

Загорівся чек двигуна на Кіа Спортейдж 1, 2, 3 або 4: причини несправності

Електронний блок управління оцінює проблеми, контролюючи датчики і інтерпретуючи отримані від них дані, і розділяє…

7 місяців ago