Оновлений пікап Ford F-150 вразив небаченою практичністю

0

У США представлений оновлений бестселер серед пікапів – понорозмірний Ford F-150. Цього разу, на відміну від світових тенденцій, спрямованих на екологію, інженери Ford сконцентрувалися на практичності машини.

По суті машина сильно не змінилася – це все той же алюмінієвий кузов на потужній рамі. Трохи підправили зовнішність, додали модних світлодіодних елементів. Куди цікавіше, як переробили інтер’єр.

Всі версії F – 150 будуть поставлятися з новою мультимедійною системою SYNC 4 – її інтерфейс переробили і зробили чуйніше. Крім того, SYNC 4 вміє оновлюватися «по повітрю».

Вперше в автоіндустрії представлений складаний важіль перемикання режимів “автомата”: він необхідний для того, щоб можна було розкласти робочий столик, в складеному стані утворює підлокітник.

Сидіння розкладаються так, що утворюють ортопедичний матрац з підтримкою голови і хребта – цей режим доступний одним натисканням клавіші. У дорогих комплектаціях з’явилася акустика Bang & Olufsen з 18 динаміками.

Вантажна платформа може бути оснащена панеллю живлення для електроінструменту, а відкидний борт має масу петель і кріплень. Крім того, борт можна використовувати в якості верстата – в пластиковій обробці передбачені підставки для планшета, лінійка та інші пристосування, що полегшують роботу «на виїзді».

Новий двигун поки заявлений тільки один 3,5-літровий PowerBoost V6 з вбудованим електромотором на 47 к.с. цікаво, що точні цифри потужності не повідомляються. Але цілком ймовірно, що цей мотор потужніший 400 к.с. і з’явиться на оновленому екстремальному пікапі Raptor.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *