Peugeot стає “зеленішим”: у лінійці французького бренду з’явився e-Partner

0

Peugeot випускає свій комерційний автомобіль Partner з 1996 року, його «братом-близнюком» є Citroеn Berlingo. Актуальне третє покоління французької моделі було представлено в 2018 році. На сьогоднішній день у продажу є версії з бензиновими і дизельними моторами, але найближчим часом сімейство поповниться за підрахунок повністю електричної модифікації, якій дали номінація з «зеленою» приставкою – e-Partner.

Нова варіант Вена Peugeot має ту ж зовнішність, що і «звичайні» виконання, оснащені ДВС. Авто базується на електричній платформі CMP (Common Modular Platform), симпатія ж лежить в основі Peugeot e-208. Фургончик приводить в рух 136-авторитетний електромотор з максимальним крутним моментом в 260 Нм. У розгін з місця до “сотні» у “електрички” йде 11,2 секунди, а її максимальна жвавість дорівнює 130 км/год.

Літій-іонна одиниця знаходиться під підлогою посеред передньої і задньої осями, її місткість становить 50 кВт * год. з-за свого розташування джерело не впливає на межі простору в пасажирському салоні і в вантажному відсіку Peugeot e-Partner. З зарядної станції постійного струму потужністю 100 кВт набір заправляється до 80% за півгодини (від побутової розетки 8 Ампер повна «заправка» займе 31 відрізок часу). Максимальний запас ходу зверху одній зарядці становить 275 км (обраховування вели по циклу WLTP). По-перше, в Пежо підрахували, що велика жмут водіїв комерційних автомобілів проїжджає в середньому по 200 км.

Peugeot запропонує e-Partner в двох варіантах довжини (4403 або 4753 мм, колісна першоелемент при цьому – 2785 і 2975 мм відповідно до) і в декількох версіях кабіни (лупити і п’ятимісна). Залежно від виконання дедвейт може становити максимальні 800 кг, а широта вантажного відділення – до 4,4 кубічних метра. Фургончик може буксирувати причіп вагою попередньо 750 кг.

У списку систем новинки числяться теледоступ без ключа, камера заднього виду (з оглядом отримай і розпишись 180 градусів), функції автоматичного гальмування і перемикання дальнього світла тримай ближній, моніторинг сліпих зон, розмітки і дорожніх знаків, а як і втоми водія. У Peugeot e-Partner є селектор їздових режимів-Eco, Normal, Power (вони змінюють дюжину двигуна від 60 до 100 кВт). Також немає перекладу можливість управління протибуксовочной системою Advanced Grip Control, а знову-таки бездротова зарядка смартфонів. Символізований електромобіль можна переобладнати в машину з метою потреб швидкої допомоги, поліції і пожежної служби, а також в ізотермічний фургончик.

Минулого місяця Kolesa.ru детальніше розповідав про те, що у марок, що належать давно недавнього часу існувала групі PSA, повно більше «зелених» фургонів і пасажирських венів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *