Представлена позашляхова версія спортивного купе Chevy Corvette C8 4×4

0

Та версія легенди, про яку мова йде в рамках цієї статті, створювалася силами команди дизайнерів X-Tomi Design.

Пару хвилин тому, вони опублікували своє бачення автомобіля в соц.мережі Facebook і це, мабуть, найкрутіша версія нового Corvette з середнім розташуванням двигуна.

Врешті-решт, все краще з ліфтом підвіски та гумовими арками, чи не так?

По правді кажучи, це невелике переосмислення нового Corvette може бути тим, що ми побачимо в не надто віддаленому майбутньому – деякі тюнінг-ательє точно зроблять щось подібне.

Та й потім, ходять чутки, що в роботі знаходиться повнопривідний Corvette. Вважається, що остаточною еволюцією C8 Corvette буде гібрид, що розвиває потужність більше 1000 кінських сил, що використовує електроенергію для приводу передніх коліс.

На даний момент це всього лише слух, хоча, мабуть, фахівці компанії Chevy вже тестували подібні прототипи новинки. Ми навіть чули, що потужність була настільки велика, що вона скручувала кузова тестових авто – задні скла тріскалися.

Важко сказати, скільки буде коштувати такий Corvette. Тим не менш, нам подобається ідея повнопривідного купе, з більш високим дорожнім просвітом і оснащеного більш чіпкими шинами.

Цей «намальований» автомобіль прекрасний з його чорними накладками на крила і на іншу частину кузова, і насправді він нагадує нам про ралійних версій цієї моделі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *