Renault Trafic перетворили на бюджетний фургон Dacia Sandman

0

Натхненні сицилійським кайтсерфінгом, дизайнери дали волю своїй уяві і створили, на їхню думку, ідеальне «протиотруту» від позашляховика.

Заняття кайтсерфінгом в основному приваблює молодих хлопців, які, швидше за все, або обтяжені студентським боргом, або не мають можливості навчитися водити машину.

Тому засобом пересування для них служить або робочий автомобіль, або бюджетний фургон, такий, як старенький Volkswagen California.

Однак видання Autocar вирішив показати свій варіант машини, взявши за основу актуальне покоління Renault Trafic, яке було запущено в 2014 році і, ймовірно, незабаром буде замінено, і перетворивши його в Dacia Campervan.

В основу Dacia Sandman лягла коротка колісна база Trafic з задніми дверима, яка забезпечує додаткову Криту зону за межами фургона. Складне скління з тонуванням доступно в якості опції. В інтер’єрі немає мультимедійних надмірностей, оскільки клієнти не хочуть переплачувати за функції, які виконує їх смартфон.

Стандартним буде просте цифрове радіо і Bluetooth. Зате модель може похвалитися кондиціонером, правда не автоматичним, і електричними склопідйомниками.

У вантажному відсіку Dacia Sandman фахівці розташували кухню зі всілякими шафами й плитою, як у Volkswagen California або Mercedes-Benz Marco Polo. Однак тут можна зійти і душ, і, можливо, те, що на сучасній мові називають «рішеннями для зберігання». Все інше, що може знадобитися для кемпера, розробники дозволять власнику купити самому.

Що стосується зовнішнього дизайну, то сталеві колеса будуть стандартними з однією або двома дешевими альтернативами легкосплавних дисків. Білий з сірим бампера будуть основним стилістично рішенням Sandman, але крім нього в панелі присутня велика безліч яскравих кольорів, таких як чудовий «Зелений лайм», використаний на нинішньому Trafic.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *