Тюнери ABT Sportsline зробили Skoda Kodiaq RS більш потужним

0

Німецьке тюнінг-ательє ABT Sportsline оснастило кросовер 267-сильним дизельним двигуном.

Ймовірно, з-за свого дизельного двигуна Skoda Kodiaq RS не зовсім зацікавив європейських тюнерів, як, наприклад, седан Octavia RS.

Тим не менш, ABT з його тягою до багатьох продуктів Volkswagen Group, вирішила зробити спробу модернізувати те, що в даний час є найшвидшим серійним семимісним позашляховиком на Нюрбургринзі.

Не дозволяйте зовнішньому вигляду змусити вас повірити в те, що це «звичайний ” Kodiaq RS з 20-дюймовими чорними колесами та емблемою ABT, прикріпленою до задніх дверей, тому що це ще не все.

Тюнери модернізували базовий 2,0-літровий мотор з двома турбодизелем і збільшили його потужність з серійних 236 л. с. і 500 Нм до 267 л. с. і щедрих 540 к. с. Нм.

Завдяки більш потужному чотирициліндровому TDI Skoda Kodiaq у версії RS тепер розганяється до 100 км/год за 6,8 секунди або на 0,2 секунди швидше, ніж стандартна версія. Ні слова про максимальну швидкість, але ми нагадаємо вам, що межа для базового Skoda RS становить 220 км / год.

Як і всі інші позашляховики Kodiaq RS, це може похвалитися 7-ступінчастою автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням, завданням якої є передача потужності битурбированного TDI на передню і задню осі. Крім того, тюнери допрацювали підвіску Kodiaq RS, щоб поліпшити керованість під час швидкісних поворотів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *