Німецьке тюнінг-ательє Siemoneit Racing представило свою версію Volkswagen Polo GTI. Штатний 2-літровий турбомотор хетчбека серйозно модифікували. В результаті віддача агрегату зросла до 316 кінських сил і 430 Нм крутного моменту.

Найпотужніша з представлених досі версій Volkswagen Polo – Polo R WRC Street – видавала 220 л. с. Але це дитячий лепет в порівнянні з творінням фахівців Siemoneit Racing, яким вдалося форсувати стандартну 2,0-літрову «турбочетверку» до 316 сил. На» звичайному ” Polo GTI цей мотор розвиває лише 197 к. с. і 320 Нм.

Німецькі тюнери встановили більш велику турбіну, переробили випускну систему і посилили систему охолодження. Крім того, їм довелося доопрацювати штатну роботизовану коробку передач DSG, щоб вона змогла “переварити” збільшену потужність і крутний момент. Весь тюнінг комплект в Siemoneit Racing оцінили в 9 тисяч євро.

Тому, хто готовий заплатити ще більше, ательє пропонує додати свій Polo GTI 18-дюймовими колісними дисками ATS з шинами Michelin Pilot Super Sport і підвіскою KW Clubsport. У салоні можуть встановити сидіння Recaro з ременями безпеки Sabelt і каркас безпеки. З усіма цими доробками Polo GTI від Siemoneit Racing набирає першу «сотню» за 5,2 секунди або на 1,5 секунди швидше стандартної 197-сильної версії. Максимальна швидкість спорткара становить 256 км/ч.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *