Унікальний Mercedes-Benz W124 6.0 від ательє Brabus з 90-х

0

Компанія Brabus відома своїми доробками автомобілів марки Mercedes-Benz на весь світ. Займається цим підприємство вже далеко не перший рік і за час свого існування створило багато цікавих і раритетних зразків автомобілів. Одним з таких і є Mercedes-Benz W124 6.0 Brabus, який зійшов з конвеєра в 1994 році. Не так давно цей раритетний зразок був виявлений на території Росії. Машину можна віднести до представників «старої школи» всесвітньо відомого ательє.

За основу цього автомобіля був узятий Mercedes-Benz 500E-один з найпотужніших серійних зразків, який працює на 5-літровому 326-сильному V8 агрегаті. Даний двигун випускався компанією Porsche.

Мотор автомобіля розточили до 6 літрів. В нього додали колінвал власного виробництва, шатуни зміненої форми, ковані поршні, клапани більшого розміру, головки блоку із збільшеною пропускною здатністю, посилений вихлоп і нову систему управління двигуном.

Завдяки тюнінгу потужність автомобіля зросла на 82 кінські сили і склала в новій іпостасі 408 пунктів. Крутний момент силового агрегату збільшився до 603 Нм. Закономірним чином покращилася динаміка автомобіля Mercedes-Benz. Тепер до 100 км / год машина розганялася за 5.5 секунд. Максимальна швидкість склала 254 км/ч. Якщо до всього перерахованого додати ще і редуктор з високим передавальним числом, то максимальна швидкість збільшиться до 290 км/ч.

Крім двигуна, фахівці Brabus попрацювали над поліпшенням підвіски. Машина отримала новенькі амортизатори, пружини, посилені гальма. Були перепрограмовані система трекшн-контролю і ABS.

Зовні тюнінгований Mercedes-Benz від оригіналу можна відрізнити завдяки фірмовим 5-променевим колісним дискам Brabus, а також здвоєному патрубка вихлопної системи. Всі значки компанії виробника були замінені на значки ательє. Усередині з’явилися оновлені крісла з бічною підтримкою і обробка з використанням натурального дерева.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *