Новини

Вийшов новий Тюнінг Rolls-Royce Cullinan від ательє SPOFEC

Ательє SPOFEC, підрозділ компанії Novitec, підготувало велику програму тюнінгу для позашляховика преміум-класу, Rolls-Royce Cullinan. Він включає доопрацювання двигуна, підвіски, вихлопної системи і широкий обвіс кузова. Перш ніж розглядати обвіс Cullinan Black Badge, коротко наведемо характеристики позашляховика в заводській специфікації.

Rolls-Royce Cullinan оживає завдяки 6,8-літровому велетню V12 з подвійним турбонаддувом, який передає всю силу на чотири колеса через восьмиступінчасту АКПП. У своєму первісному вигляді ця безжальна і ненажерлива махина виробляє 600 к.с. потужності при 5 000 об/хв і до 900 Нм крутного моменту при 1 700 об/хв. чесно кажучи, навіть в такій специфікації двигун справжня суперзірка.

З доопрацюваннями SPOFEC мотор відчув в собі приголомшливі 707 К.С. і 1 060 Нм на оптимальних обертах, дозволяючи Rolls-Royce Cullinan Black Badge розганятися з 0 до 100 км/год не більше ніж за 4,6-секунди. Модифікації включають переглянуту схему уприскування, нове ПО системи запалювання і значно збільшений максимальний тиск наддуву. Крім того, SPOFEC змінив налаштування підвіски позашляховика, що зменшило дорожній просвіт на 40 мм.

Крім модернізації трансмісії, Тюнінг Rolls-Royce Cullinan від SPOFEC включає 24-дюймові ковані диски і грізний широкий обвіс кузова під назвою Overdose. Останній додає до ширини кузова 10 см спереду і 12 см ззаду. Спереду виділяється потужний бампер і спліттер, а на протилежному кінці можна помітити новий дифузор і крихітну кромку спойлера.

Щоб довести до кінця витонченість кузова, німецьке ательє встановило розширювачі крил спереду і ззаду, а також пару кастомних спідниць між ними. Що стосується коліс, їх створили у співпраці з Vossen. Катки з дев’ятьма здвоєними спицями відмінно справляються зі своїм завданням, заповнюючи колісні арки під масивними крилами завдяки своєму величезному діаметру.

Останній штрих-Вихлопна система з нержавіючої сталі, виготовлена на власному виробництві SPOFEC. Бажаючі можуть взяти модуль активного управління заслінками для регулювання звучання.

Фото / Rolls-Royce Cullinan Black Badge від SPOFEC

360Auto

Recent Posts

640-сильний Range Rover Sport від Manhart готовий зіпсувати вам день

Всього буде побудовано 10 екземплярів SV 650 Компанія Manhart Performance звернула свою увагу на новий…

4 місяці ago

Як розшифрувати позначення моделі BMW

Імена важливі в автомобільному світі. Одні бренди називають моделі пізнавано та яскраво, інші зашифровують у…

4 місяці ago

Загорівся чек двигуна на Пежо (206, 207, 307, 308, 407, 408,): причини, як скинути09/10 2023 4265

Сигнал Peugeot Check Engine загоряється для того, щоб повідомити, що в двигуні або системі випуску…

7 місяців ago

Загорівся чек двигуна на Ніссан Ноут (Nissan Note): як скинути, що робити

Індикатор Check engine на приладовій панелі часто з'являється несподівано. Зазвичай неможливо відразу визначити причину його…

7 місяців ago

Горить або моргає чек двигуна на Кіа Сід (Kia Ceed): як скинути, троїть двигун

Індикатор Check Engine загоряється, коли комп'ютер автомобіля виявляє несправність. Це може бути як незначна, так…

7 місяців ago

Загорівся чек двигуна на Кіа Спортейдж 1, 2, 3 або 4: причини несправності

Електронний блок управління оцінює проблеми, контролюючи датчики і інтерпретуючи отримані від них дані, і розділяє…

7 місяців ago