Вело кріплення або авто багажник для велосипеда

0

Вирушаючи відпочивати на турбазу або базу відпочинку – не полінуйтеся взяти з собою улюблений велосипед. Що може бути приємніше вечірньої вело прогулянки навколо озера або невеликий вело поїздці по місцевим лісовими стежками. Велосипед дозволить проїхати в такі місця – куди не зможе автомашина, а з гарною екіпіровкою і зробити багатоденний вело похід.

Вело кріплення або авто багажник для велосипеда – це єдиний варіант перевезти улюбленого двоколісного друга на своїй автомашині. При чому перевезти можна не тільки один велосипед, а й кілька – до чотирьох. Усередині ТС – на задніх сидіннях або в багажнику зі складеними задніми кріслами, велосипед перевозити дуже складно – з нього потрібно знімати колеса, демонтувати кермо, укладати всі в чохли, щоб не забруднити й не подряпати обшивку. Тому легше скористатися всілякими кріпильними системами, які дозволяють перевозити велосипед, як один, так і кілька практично в будь-яких моделях автомашин.

У нашому інтернет-магазині можна вибрати і купити кріплення для велосипеда на автомашину будь-якого типу і різних брендів. Всі системи кріплень можна класифікувати на кілька видів:
1. на дах;
2. фаркоп;
3. задні двері;
4. запаску.

Вело кріплення на дах

Кріплення на дах є одним з найпоширеніших типів, їх випускає кожен бренд, який займається розробкою авто багажників. Велосипед ставиться колесами в металевий або пластиковий профіль і фіксується тягою за раму. У профілі фіксуються колеса хомутами або стропами, які запобігають їх переміщення і вискакування з профілю при швидкій їзді.

Кріплення на даху має перевагу в тому, що велосипед доїжджає до пункту призначення чистішим, ніж якщо він був, наприклад, закріплений на фаркоп. Але таке перевезення погіршує аеродинамічні властивості авто.

Вело кріплення на фаркоп

Основна перевага фаркопа: в зручності установки на нього велосипедів, на відміну від даху. Це ідеальний варіант якщо ваш автопробіг чергується з велопробігом і знімати / закріплювати велосипеди доводиться за час поїздки досить часто. Якщо у вас вже змонтований фаркоп і ви вважаєте, що це найбільш оптимальний для вас спосіб перевезення двоколісного транспорту, розгляньте запропоновані в нашому інтернет-магазині варіанти кріплень. Вибираючи кріплення на фаркоп, можна звернути увагу на такі нюанси:
– скільки велосипедів раптом може знадобитися перевезти;
– наскільки далеко і якими шляхами ви повезете ваш вантаж;
– продумайте наскільки вам потрібні додаткові функції: замикання на замок, функції нахилу – це зручні і потрібні функції, але вони здорожують модель.

Найпростіші кріпильні системи являють собою стійки з кронштейнами, на які і одягається велосипед. Моделі подорожче – це вже повноцінні профілі, на які велосипеди кріпляться знизу за колеса хомутами і зверху за кронштейни. Переважно виготовляються такі моделі відкидними, щоб забезпечити свобоних доступ в багажник.

 Багажник для велосипеду на задні двері

Цей тип має істотний недолік – в більшості моделей він обмежує доступ до багажника. Встановлюється воно на високі автомобілі. На відміну від фаркопних цей тип потрібно підбирати до конкретної моделі авто, з огляду на його конфігурацію. Система кріпиться за допомогою строп і гаків зверху, а знизу – під бампером. Перед авто багажником для даху воно має таке ж перевага, як і фаркопне – ззаду легше ставити велосипед, перед фаркопним – то, що його легше знімати і кріпити і воно набагато менше важить.

На заднє колесо

Ця система була розроблена спеціально для тих автомобілістів, які возять свою запаску ззаду. Такий тип конструкції дуже зручний, не заважає вантажно / розвантажувальних робіт, легко знімається.

Ціна кріплення залежить від матеріалу виготовлення, конструктивних особливостей, наявності додаткових вузлів – наприклад, замків від угону. Вся пропонована нами продукція пройшла сертифікацію і тестові випробування. Кожен виробник пропонує вироби високої якості, повністю укомплектовані всім необхідним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *