Гумові килимки Stingray для Kia Sportage

0

Кожен автомобіліст зобов’язаний утримувати свій автотранспорт в чистоті і справності, щоб він служив йому вірою і правдою кожен день. Від того, як ми дбаємо про своє авто, залежить його працездатність і довговічність. Особливим і важливим автоаксесуаром, що допомагає продовжити термін експлуатації машини, є автоковрик. Він оберігає днище салону від води і рідини, які згубно впливають на обшивку і кузов, утворюючи грибок і іржу. Крім захисту, килимки роблять прибирання салону моментальною і необтяжливою, адже витягуються і чистяться легко без розсипання сміття і бруду по салону. Гумові килимки дуже швидко миються звичайною водою, а висихають моментально.

Виробник Stingray виступає лідером з виготовлення гумових автоковриків в Україні.

Ми реалізуємо наші вироби за прийнятними цінами не на шкоду їх якості, про яку невпинно дбаємо. Вся сировина, з якого виготовляється продукція, найвищої якості, а технології тільки сучасні і передові. Проведені тестування вказують на те, що наші автоковрики дуже термостійкі і не втрачають своїх первозданних властивостей ні при мінус 30, ні при плюс 50 градусах. При сильному спеку вони не змінюють своїх форм і не виділяють токсичних речовин. Абсолютно безпечні, як для здоров’я людини, так і для природи. При міцному морозі автоковрики все одно гнучкі і еластичні.

Автовласникам Kia наша фірма пропонує автоковрики для всього модельного ряду Sportage.

Автоковрики від Стінгрей задовольнять будь-якого споживача, як найвищою якістю, так і привабливою вартістю, а функціональні якості виробів, як завжди, на висоті. Рельєфні осередки-ромби на поверхні килимів не дають утворюватися калюжах. Бортики, що мають висоту 1,5 см, відмінно оберігають підлогу від розпліскування на нього рідини і води. 3D-сканування виключає будь-які розбіжності килимів з габаритами підлоги будь-якої моделі автомобіля. Посилені підп’ятники в рази підвищують зносостійкість виробів. Вже величезна кількість українських автомобілістів зробили свій вибір на користь Stingray. Бажаємо і Вам правильно розставити свої пріоритети!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *