640-сильний Range Rover Sport від Manhart готовий зіпсувати вам день

0

Всього буде побудовано 10 екземплярів SV 650

Компанія Manhart Performance звернула свою увагу на новий Range Rover Sport, анонсувавши удосконалення, які скоро будуть доступні для розкішного позашляховика. Показаний лише минулого року, німецький тюнер не витрачав часу на надання підпису чорно-золотого відтінку великому британцю. Відомий як Manhart Sport SV 650, він заснований на варіанті P530, в якому використовується 4,4-літровий V8 від BMW потужністю 523 кінських сили і 749 Нм крутного моменту в стандартній комплектації.

Хоча для більшості такої потужності достатньо, Manhart планує збільшити ці показники до 641 к.с. і 889 Нм. Тюнер не говорить, як він планує досягти цих результатів, але ми припускаємо, що нова вихлопна система і змінений повітрозабірник стануть частиною пакету.

Хоча це звучить привабливо, зовнішні зміни викликають більше розбіжностей. Range Rover, можливо, не отримує позбавленого смаку обважування, але золоті акценти для деяких елементах – трохи надто. Крім помітних смуг, які тягнуться зверху і вниз з боків позашляховика, на передній і задній панелях можна знайти не дуже тонку смужку.

Тут ви не знайдете значків Land Rover або Range Rover.

Ні, Manhart замінив всі назви моделей власною номенклатурою, яка, зрозуміло, оброблена золотом.

Нарешті, чорний екстер’єр відтіняють 24-дюймові легкосплавні диски Forged Line, пофарбовані у фірмовий колір компанії. Цілком можливо, що Manhart запропонує інші кольорові схеми, як і для інших моделей, якщо клієнт не оцінить характерний дизайн, який можна побачити тут.

Manhart вирішив не публікувати фотографії вишуканого інтер’єру, але зазначає, що клієнти можуть вибирати між шкірою і/або оббивкою з алькантари чорного і золотого кольорів. Є також унікальні внутрішні акценти на вибір, які нібито замінюють стандартні вставки.

Буде випущено всього десять екземплярів, що робить SV 650 рідкісним позашляховиком. Минулого року тюнер показав подібні вдосконалення для більшого Range Rover. Нам здається, що Manhart зайшов занадто далеко і створив щось досить впадає в очі і, відверто кажучи, вульгарне.

Однак іноді компанія робить це правильно, про що свідчить Audi S3 на базі S 400. Повертаючись до Range Rover Sport, немає жодного слова про вартість, але ми припускаємо, що багаті люди розщедряться на великі гроші за потужність, поліпшення і ексклюзивність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *