Chevrolet Tahoe 2021: фото і комплектація моделі

0

Стартував прийом замовлень на новий Шевроле Тахо, представлений ще півтора роки тому. Автомобіль п’ятого покоління прийшов на наш ринок з базовим мотором V8 5.3 потужністю 343 к.с., хоча його попередник пропонувався зі старшим двигуном V8 6.2 на 426 сил. З доступних в США шести версій нам дісталися дві середніх: Z71 і RST. Детальніше про оснащення того й іншого виконання поговоримо нижче.

Особливості» п’ятого ” Chevrolet Tahoe

При зміні поколінь позашляховик Тахо перебрався на нову платформу GMT-T1XX, серйозно підріс в габаритах (довжина кузова збільшилася на 172 мм) і обзавівся новим шасі з незалежною задньою підвіскою (раніше був нерозрізний міст). Також автомобіль досить сильно змінився зовні, а всередині став набагато просторіше, причому салон моделі знайшов більш сучасну архітектуру.

Об’єм багажника Tahoe виріс з 433 аж до 722 літрів. При складанні задніх сидінь місткість вантажного відсіку зростає спочатку до 2056 літрів, а потім до 3480 літрів.

Моторну гаму позашляховика в США поповнив шестициліндровий дизельний агрегат Duramax об’ємом 3.0 літра, що розвиває 281 К.С. і 623 Нм. Модифікації з таким двигуном могли б добре продаватися, але, на жаль, до нас не дісталися. Так само як і не дістався найпотужніший бензиновий мотор V8 6.2. Єдиним агрегатом став 5.3-літровий атмосферник V8 з віддачею 343 К.С. і 512 Нм. У пару до такого двигуна встановлюється десятиступінчастий автомат, а привід у позашляховика в пропонованих у нас виконаннях Z71 і RST тільки повний, з підключається за допомогою муфти передньою віссю. Двошвидкісна роздавальна коробка, задній диференціал з автоматичним блокуванням і пневмопідвіска з адаптивними амортизаторами входять в стандартну комплектацію моделі.

Дизайн корми Тахо

Новий Тахо з 343-сильним мотором розганяється до “сотні” рівно за 8.0 секунд і розвиває максимальну швидкість 180 км/ч. середня витрата палива заявлений на рівні 12.6 літра, а в міському циклі він досягає 17.9 л/100 км.

У комплектацію обох версій позашляховика за замовчуванням входять світлодіодні фари і ліхтарі, аналогова панель приладів з 8-дюймовим екраном, мультимедіа-система з 10.2-дюймовим сенсорним дисплеєм, камери кругового огляду, акустика Bose Premium з 9-ма динаміками, бездротова зарядка смартфонів, сидіння третього ряду з електроприводом складання, привід дверей багажника з функцією відкривання «без рук», сім подушок безпеки. Також стандартно модель отримує набір електронних асистентів, які здатні реагувати на перешкоди спереду, виявляти перешкоди при виїзді заднім ходом і утримувати автомобіль в смузі. У списку помічників є і автоматичний паркувальник.

Виконання Tahoe Z71 орієнтоване на їзду по бездоріжжю і відрізняється особливим декором кузовних елементів в чорних тонах. Такої модифікації покладаються повітряний фільтр збільшеної продуктивності, асистент руху на спуск і 20-дюймові колеса. Салон обробляється натуральною шкірою чорного або сірого кольору.

Версія RST виконана в спортивному стилі. Її характерні ознаки-монохромна решітка радіатора з чорними глянцевими акцентами, колісні диски розміром 22 дюйма з яскравим лакуванням і емблеми RST на кузові. Для оббивки інтер’єру використовується перфорована шкіра чорного кольору з червоною прострочкою.

Роздільні сидіння другого ряду, мультимедійний центр з двома екранами для задніх пасажирів і панорамний люк в даху пропонуються для нового Тахо в якості опцій.

Технічні характеристики Chevrolet Tahoe 2021

Фото Шевроле Тахо 2021

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *