Кросовер Porsche Macan оновився і став швидшим за попередника

0

Компанія Porsche представила оновлену версію свого компактного кросовера Macan, який став потужнішим і швидшим за попередника, а також отримав нове обладнання. Також новинка пропонується в додаткових виконаннях.

Відзначимо, що виробництво Porsche Macan стартувало в 2014 році, а в 2018 році кросовер пережив перший рестайлінг. У 2021 році модель також отримала оновлення, в рамках якого автомобіль обзавівся переробленими бамперами, модернізованою оптикою, збільшеними повітрозабірниками і дифузором, а також колісні диски тепер пропонуються в семи варіантах діаметром від 19 до 21 дюйма.

Також відбулися зміни в інтер’єрі, в тому числі з’явилися Аналоговий годинник, на центральній консолі встановлений сенсорний монітор, а важіль коробки передач стала компактніше. Крім того відзначимо спортивне кермо GT Sport від Porsche 911.

У моторну гамму нового Macan увійшов модернізований 2,0-літровий турбодвигун потужністю 265 к.с., а у версії s кросовер оснащений 2,9-літровим V6 з подвійним турбонаддувом потужністю 380 к. с. у стандартній версії модель розганяється до сотні за 6,2 секунди, а в спортивному варіанті показник знижується до 4,6 секунд.

Пару силовим агрегатам складає роботизована коробка передач PDK і система повного приводу Porsche Traction Management.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *