Фінські водії не зможуть розкрити повний потенціал Dodge Ram

0
Як ви вважаєте, яка максимальна швидкість у 1000-сильного Dodge Ram? Відповідаємо – 90 кілометрів на годину! Це не фейк, а реальність Фінляндії та жорсткого законодавства країни.

Фінський дилерський центр Netti Auto виставив на продаж помаранчевий Dodge Ram у виконанні Mammoth 1000 TRX. Модифікований знаменитим тюнінг-ательє Hennessey пікап оцінили, ця цифра важлива майже в 250 тисяч євро. Дорого? Можливо, але є ще один важливий нюанс. Витративши таку велику суму коштів, ви не зможете розкрити весь потенціал машини.

Фінляндія – країна, яка повернута на екології та турботі про навколишнє середовище. Місцеві закони жорстокі і мають на увазі, що власник, купуючи заряджену та потужну машину, повинен заплатити високий податок на імпорт у розмірі 45 відсотків від вартості машини. Тобто у випадку з Ram ви заплатите за саму машину понад двісті тисяч євро, а потім ще викладете зі своєї кишені ще сотню. Втім, є лазівка, машину можна зареєструвати як комерційний транспорт, але є обмеження – власник машини повинен встановити на машину обмежувач, який не дозволить їй розігнатися понад дев’яносто кілометрів на годину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *