Концерн Jeep готується представити новий двигун

0
Екологічні вимоги, що постійно посилюються, змушують компанії відмовлятися від занадто потужних двигунів і розробляти нові технології.

Взяти, наприклад, компанію Jeep. Наприкінці минулого року представники компанії заявили про те, що їм доведеться відмовитися від легендарних моторів V8 і замінити їх на інші силові установки, які буде простіше вписати в «зелені» стандарти.

Власне, днями з’явилася інформація про двигуни нового покоління. Дебютантом стане трилітровий двигун V6. Він матиме три варіанти форсування, однак, точні характеристики не розкриваються. Дата презентації призначена на початок квітня – нам покажуть лише одну з версій двигуна (найпотужнішу).

GME-T6 дебютує на позашляховиках Jeep Wagoneer та Grand Wagoneer. Потім його почнуть встановлювати інші моделі американського підрозділу концерну Stellantis, зокрема на седан Dodge Charger, купе Dodge Challenger і пікапи Ram. Крім того, двигун V6 стане основою майбутніх гібридних силових установок. На жаль, докладної інформації тут немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *