Чохол тент на автодім Kegel Perfect Garage 500 ER caravan 475-500см

В наявності
0
Код товару: 169505
Артикул: 5-4056-241-3020
7247грн.
Скорочений опис
Розмір:Довжина: 475-500 см.Висота: 200-208 смШирина: 218 смНайвища якість за дійсно низькою ціною!Висококласне покриття для каравану МОБІЛЬНИЙ ГАРАЖ - водонепроникне і паропроницаемое. Виготовлений з тришарової паропрони... Читати далі...
Загальні характеристики
Бренд Kegel-Bausiak Колір Сірий Країна реєстрації бренду Польща Країна-виробник товару Польща Матеріал PEVA; Spunbond Всі характеристики

Розмір:

  • Довжина: 475-500 см.
  • Висота: 200-208 см
  • Ширина: 218 см

Найвища якість за дійсно низькою ціною!

Висококласне покриття для каравану МОБІЛЬНИЙ ГАРАЖ - водонепроникне і паропроницаемое. Виготовлений з тришарової паропроницаемой мембрани і які важко матеріалів з високою паропроникністю, він зберігає майже повну герметичність, одночасно відводячи вологу, що скупчується під покриттям. Він захищає весь причіп і його нижню частину від шкідливих впливів навколишнього середовища. Він стійкий до УФ-променів. Чохол щільно прилягає, надійно застібається на пряжки з пряжками, зроблений з міцного і гладкого внутрішнього матеріалу, тому його можна безпечно використовувати навіть при сильному вітрі. Чохол оснащений клапаном, що закривається на блискавці, що дозволяє відкривати двері причепа, не знімаючи чохол. 30-місячна гарантія дасть вам впевненість в тому, що ви купуєте товар високої якості.

Всесезонний продукт для захисту вашого припаркованого будинку на колесах круглий рік. У зимову пору року запобігає осадження снігу, криги і льоду, а також стійкий до замерзання; восени захищає від дощу, вітру, листя і деревного соку; а влітку і навесні захищає від ультрафіолетових променів, квіткової пилу і пташиного посліду. Покриття забезпечить вашому каравану надзвичайну захист від поганих погодних умов. Коли ви їм не користуєтесь, караван буде в безпеці. Однак, коли ви захочете їм скористатися, вам не доведеться зчищати з нього сніг - просто струсіть сніг з покриття; не доведеться свербіти, щоб позбутися від криги; частота прання зменшиться, тому що вона довше буде залишатися чистою; У спекотну погоду температура в каравані залишатиметься пристойною, тому ви зможете без побоювань потрапити в нього. Чохол захищає від точкової корозії, вицвітання і потускнения фарби і хромованих елементів, захищає від більшості подряпин. Це обмежить корозію. Чохол підходить як для короткочасного, так і для тривалого використання.

Чохол виготовлений з надзвичайно міцного і якісного матеріалу, який володіє безліччю унікальних властивостей. Верхня частина матеріалу, що покриває дах, а також верхня і передня частина каравану виготовлені з тришарової водонепроникною паропроницаемой МЕМБРАНИ, а бічні сторони (крім елементів з темно-синьою мембрани) - з спанбонд, матеріал з високою паропроникністю, водостійкий. Особливості матеріалу і відповідна конструкція кришки забезпечують правильну циркуляцію повітря всередині кришки. Будь-які ознаки вологи, що скупчується під кришкою, швидко випаровуються, запобігаючи іржу автомобіля. З внутрішньої сторони покриття матеріал абсолютно гладкий, безпечний для автомобіля, так як не дряпає його і не стирає лакофарбове покриття навіть при сильних поривах вітру. Новий розмір виконаний з тканини темно-синього кольору з підвищеною стійкістю до сонця і іншим погодних умов, а елементи покриття - з мембрани темно-синього кольору. Чохол надійно кріпиться під причепом міцними ременями. Щоб клієнт міг отримати доступ до внутрішньої частини причепа, покритої кришкою, ми помістили клапан на липучці замість дверей причепа. Для зручності надягання в чохлі є прорізи для стрижнів, за допомогою яких двоє людей можуть легко надіти чохол.

Продукт компанії Kegel-B?ausiak, яка є провідним виробником і експортером автомобільних чохлів і спецодягу. Виробляється в Польщі, в основному з польської сировини, з дотриманням усіх стандартів якості Європейського Союзу. Багаторічний досвід і все більш досконалий асортимент означає, що чохли цієї марки можна назвати найкращими в Польщі.

У кришці отвір з Кальпе для вхідних дверей причепа розташовано з правого боку (європейський варіант причепів) в задній частині борту.

матеріал:

  • тришарова МЕМБРАНА
  • Нетканий матеріал SPUNBOND
  • темно синій
Основні характеристики
Бренд Kegel-Bausiak
Колір Сірий
Країна реєстрації бренду Польща
Країна-виробник товару Польща
Матеріал PEVA; Spunbond

Leave a review

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.