Tesla Model X виявилася швидше за Lamborghini Aventador

0
Популярний електричний кросовер кинув виклик популярному італійському спортивному автомобілю. Як ви вважаєте, хто виграв?

Американські блогери провели рівно три заїзди на чверть милі і в кожному вигравав електромобіль від Tesla. Aventador лише на мить виходив у перед на старті, а потім безбожно зливав дистанцію електрокару. Як так вийшло?

Все просто, між Tesla Model X та Lamborghini Aventador існує просто колосальна різниця у потужності. П’ятилітровий двигун V10 на спортивному автомобілі розвиває 630 кінських сил, проте, силова установка на Tesla Model X розвиває 1020 кінських сил. При цьому останній важить куди більше за Lamborghini – 2419 проти 1656 кілограмів, але розрив майже в чотириста кінських сил виявився для «італійця» непереборним.

Тисячосильна Tesla Model X Plaid – найпотужніша версія у модельному ряді кросовера. Технічні характеристики вражають – розгін до сотні займає лише дві секунди, а максимальна швидкість становить 332 кілометри на годину. До речі, цей автомобіль має одну цікаву особливість – кермо тут замінено на штурвал. Щось подібне стояло у спорткарі головного героя популярного серіалу «Лицар доріг».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *