Представлені рестайлінгові Volvo S60 та V60

0
Основні доробки звелися до зміни зовнішності та впровадження нового мультимедійного комплексу на базі операційної системи Android, однак і з агрегатами сталося дещо важливе

Про них якраз і поговоримо. Базові модифікації седана та універсала, які оснащуються дволітровим турбо-мотором (потужність варіюється від 163 до 197 кінських сил) відтепер позбавлені 8-ступінчастого автомата. Виробник йому на заміну вирішив встановити 7-ступінчастий робот. Компанія заявляє, що використання робота має позитивно зашкодити витраті палива. Варто відзначити, що у «шістдесятого сімейства» є й потужна 300-сильна гібридна версія, яка здатна розігнатися до сотні за чотири з половиною секунди.

Перейдемо до зовнішності. Рестайлінг додав автомобілям нові бампера з повітрозабірниками та нові колісні диски. Що стосується мультимедійної системи, то комплекс забезпечить доступ до ряду сервісів Google, включаючи Maps та голосовий помічник Google Assistant, а також встановлення сторонніх програм через спеціальний магазин програм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *