Aston Martin Vantage F1 Edition: самий екстремальний в серії

0

Aston Martin Vantage тільки що досягла свого середнього віку, і це вдалий час представити нову модифікацію F1 Edition, саму хардкорну в історії Vantage. Як заявляється в прес-релізі британського автовиробника, Екстремальний Vantage присвячений поверненню бренду в Формулу 1.

Ексклюзивний Aston Martin Vantage F1 Edition може похвалитися кількома візуальними та технічними вдосконаленнями, натхненними Aston Martin pace, що робить його найшвидшим у лінійці.

Починаючи з дизайну екстер’єру, Aston Martin Vantage F1 Edition доступний в гоночному зеленому Racing Green, а також в чорному або білому кольорі, з атласною і глянсовою обробкою, з матовими сірими акцентами і гоночної графікою.

Новий комплексний аеродинамічний обвіс покращує притискну силу на 200 кг на максимальній швидкості і включає новий передній спліттер, аеродинамічні вставки з боків носа, переглянуту решітку радіатора, аеродинамічні лопаті в днище і велике заднє крило. 21-дюймові колеса завершують перетворення зовні.

Салон Aston Martin Vantage F1 Edition виконаний в тому ж дусі, поєднуючи чорну шкіру, сіру алькантару і зелений лаймп в обробці, проте покупці зможуть вибрати інші відтінки контрастних смуг і швів, наприклад, чорний, сірий і червоний.

На цьому зміни не закінчуються, тому що Vantage F1 Edition має посилене шасі з модернізованими амортизаторами і більш жорсткими задніми пружинами. Інженери компанії змінили Рульове управління, хоча потужність як і раніше забезпечується тим же 4,0-літровим V8 з двома турбінами з додатковими 25 к.с. / 18 кВт, що в сумі становить 535 к. с. / 395 кВт. Піковий крутний момент залишився незмінним-685 Нм, але в Aston стверджують, що він доступний в більш широкому діапазоні оборотів. Нарешті, була оптимізована і восьмиступінчаста АКПП.

Aston Martin Vantage F1 Edition створений за “безпосередньої участі нещодавно призначеного генерального директора компанії Тобіаса Моерса”. Автомобіль доступний в кузові купе або родстер з рекомендованою роздрібною ціною £142 000 у Великобританії і від €162 000 в Німеччині. Поставки почнуться в травні.

“Я поставив перед командою інженерів непросте завдання, оскільки наполягав на тому, що поліпшення характеристик повинно бути досягнуто за рахунок реальних поліпшень динаміки автомобіля, а не за рахунок установки шин з оптимізованим протектором», — зазначив Моерс. “Результати говорять самі за себе. Отримано Vantage для найвимогливіших водіїв, що знаменує захоплюючий момент в історії Aston Martin”.

Фото / найпотужніший Aston Martin Vantage F1 Edition

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *