BMW i4 відповіла Tesla Model 3. Серійний седан офіційно

0

Компанія BMW представила серійну версію компактного електро-седана i4, який готується до боротьби за покупців в сегменті Tesla Model 3. Як і обіцялося спочатку, Баварський автовиробник максимально зберіг ідеї дизайну торішнього концепту: серійна BMW i4 на 85% відповідає йому.

Нова BMW i4 має той же дизайн передньої частини, що і в кросовері BMW iX, з парою великих повітрозабірників, службовців прикриттям для численних датчиків. На відміну від iX, в інших місцях електро-седан не став новаторським, зберігши вірність класичним рисам чотиридверного купе-седана.

“BMW i4 зі спортивним дизайном, кращою в своєму класі динамікою руху і нульовим рівнем викидів шкідливих речовин – це справжній BMW. Він змушує серце бренду BMW битися повністю електрично”, – заявив Петер Нота, член правління BMW AG.

Ринковий дебют BMW i4 відбудеться пізніше цього року, з різними модифікаціями вихідної потужності і розмірами акумулятора, пропонуючи діапазон поїздки на одній зарядці від 482 км до 590 км по циклу WLTP.

Найпотужніша версія BMW i4 буде розвивати 530 к.с. і розганятися з нуля до ста «десь за 4 секунди». BMW не розкриває інші технічні деталі, як і не опублікувала фотографій інтер’єру.

Однак, враховуючи схожість BMW i4 зі звичайною 4-Series, ми очікуємо, що дизайн приладової панелі у автомобілів в основному однаковий. Однією з ключових особливостей електрокара BMW i4 стане нова інформаційно-розважальна система iDrive 8, яка відрізняється переробленим інтерфейсом і підтримує оновлення «по повітрю». Електромобіль седан BMW i4 укомплектують 14,9-дюймовим сенсорним екраном і 12,3-дюймовою цифровою панеллю приладів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *