BMW M3 Competition відчула себе суперкаром в тюнінгу Manhart

0

Майсерня Manhart офіційно представила комплект тюнінгу для BMW M3 Competition через кілька місяців після його анонса. Комплексний тюнінг BMW M3 Competition під назвою MH3 600 примножує потужності і агресії в дизайні, прирівнюючи компактний седан до характеристик суперкара.

Найважливіший аспект тюнінга Manhart зводиться до установки чіп-боксу, який збільшує віддачу 3,0-літрового шестициліндрового двигуна з подвійним турбонаддувом до 626 к.с. і 780 Нм. Manhart не уточнює динаміку в розгоні з 0 до 100 км / год, але заявляє, що BMW MH3 600 розганяється до 200 км / год швидше 10,5-секунд і до 250 км / год за 17 секунд, що на 4 секунди перевершує результат стандартної BMW M3 Competition. Розгін з 100 км / год до 200 км / год займає у тюнингованного спортивного седана 6,42-секунди.

Крім перенастроювання «мізків» двигуна, Manhart встановив на спортивний седан нову вихлопну систему з глушником з нержавіючої сталі і керованим клапаном з чотирма 100-міліметровими вихлопними трубами, які можуть бути оброблені вуглецевим волокном або керамічним покриттям. Бажаючі зможуть замовити вихлоп без каталітичних нейтралізаторів або з каталітичними перетворювачами на 200 осередків, як в світі гонок. Також Manhart може зняти стандартний фільтр сажі.

По колу з BMW M3 Competition фахівці Manhart виконали багато інших доробок. Наприклад, встановили комплект пружин H & R, що знизили дорожній просвіт на 30 мм спереду і на 10 мм ззаду, в той час як на вибір доступні регульовані койловеров KW. Будуть запропоновані й різні поліпшення гальмівної системи.

Тюнінгований Manhart M3 Competition виділяється на дорозі 21-дюймовими колесами з шинами 255/30 і 295/25. Екстер’єр в різних частинах красується аеродинамічними поліпшеннями з вуглецевого волокна, в тому числі сплиттером спереду, заднім спойлером, бічними спідницями і деталями з лінійки M Performance. Нарешті, багато карбону використовується в тюнінгу інтер’єру стокового автомобіля.

Фото ? Тюнінг BMW M3 Competition від Manhart

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *