Електричний пікап GMC Hummer EV представлений офіційно

0

Через майже десятиліття з моменту випуску останнього Hummer, концерн General Motors відродив бренд і повернув його автолюбителям у вигляді електричного пікапа GMC Hummer EV. В даний час вже приймаються замовлення з депозитами в 100 доларів.

GMC Hummer EV виглядає не таким квадратним, як колишні моделі, але як і раніше більш ніж брутально. Мінімалістична передня решітка має підсвічування. Пікап отримав світлодіодні фари і задні ліхтарі, масивний бампер і захисну пластину, розширені крила, а також дах зі знімними панелями, які можуть зберігатися в багажнику.

Лобове скло, на відміну від Jeep Gladiator не опускається, зате можна прибрати Заднє. На посиленому задньому бампері, як і на передньому, є Буксирувальні кільця. Позашляховик також оснащений шестипозиційними задніми дверима MultiPro. В оснащення увійшла Адаптивна Пневмопідвіска, яка дозволяє збільшити дорожній просвіт на 149 мм для подолання бездоріжжя.

Стандартно GMC Hummer EV поставляється з 35-дюймовими позашляховими шинами Goodyear Wrangler All Territory MT, завдяки яким можна подолати брід до 610 мм.Можна взяти більші 37-дюймові. До особливостей слід віднести “режим краба” CrabWalk-повнокероване шасі дозволяє передні і задні колеса повернути в одну сторону і рухатися по діагоналі, що він забезпечує велику маневреність на складній місцевості.

У салоні є 12,3-дюймова цифрова панель приладів, а також 13,4-дюймовий дисплей мультимедіа, який забезпечує легкий доступ до системи UltraVision, що показує зображення з камер по 18 ракурсів, в тому числі, під днищем. Також система відображає віджети для бездоріжжя, надає інформацію про роботу систем пікапа. Є остання версія фірмового” напівавтопілота ” Super Cruise.

Першою в продаж надійде Вітальна версія Edition 1 за 112 595 доларів – це трапиться в 2021 році. Їй доступно все оснащення і опції, білий екстер’єр і бронзові вставки. У рух її приводять три електромотора, що видають 1014 К.С. і 15 592 Нм моменту – розгін до 96 км/год приблизно за 3,0 секунди. Двигуни живляться від батареї Ultium, якої вистачить на 563 км. Система зарядки до 350 кВт. дозволить набрати енергії на 161 км пробігу за десять хвилин.


Звичайна тримоторна версія за 99 995 доларів з’явиться в 2022 році і буде менш потужною – 811 К.С. і 12 880 Нм моменту. Запас ходу скорочений 483 км.навесні 2023 року стане доступний двомоторний варіант за 89 995 доларів , потужність якого 634 К. С. і 10 033 Нм моменту, а запас ходу не зміниться. Найдоступніший GMC Hummer EV за 79 995 доларів випустять в 2024 році – в базі будуть ті ж два елетромотора, але запас ходу скоротиться до 402 км.

Текст: Олексій Філімонов.
Фото: General Motors.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *