Майбутні електричні моделі Jaguar вразять дизайном і розкішшю

0

Глава Jaguar Тьєрі Боллоре раніше заявив, що бренд стане виключно електричним вже у найближчій перспективі – у 2025 році. Тепер з’явилася ясність із деякими технічними аспектами

Раніше у ЗМІ з’являлися повідомлення, що для розробки нових моделей британці запозичують платформу сторонніх проектувальників. Тепер концепція змінилася: на нараді з інветорами Боллоре повідомив, що Jaguar розроблятиме платформу для майбутніх моделей самостійно. Проект отримав кодову назву Panther.

Що стосується нових моделей Jaguar, ми зробимо ставку на унікальні пропорції. Саме від пропорцій залежить, чи зможемо ми зробити нові моделі такими, якими мають бути автомобілі Jaguar. Тому платформа для нових електромобілів має бути унікальною. Нові Jaguar будуть справді винятковими» – сказав глава бренду.

Нагадаємо: раніше керівництво Jaguar закрило проект нового покоління седанів XJ, яке мало стати повністю електричним і готувалося до виходу на ринок у 2021 році. За новою стратегією, моделі Jaguar повинні стати дорожчими і розкішнішими і скласти конкуренцію продукції Bentley.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *