Mercedes-AMG пропонує багажник на дах з ребрами та дифузорами

0

Спортивний підрозділ Mercedes-AMG розробив спеціальний бокс, який розташовуватиметься на даху авто та кріпитиметься до неї за допомогою простої швидкознімної затискної системи. У цьому додатковому багажнику можна перевозити до 70 кг вантажу. Ціни на новинку поки що невідомі.

Mercedes-AMG випустив фірмовий багажник на дах

Інженерами Mercedes-AMG розроблено додаткове багажне відділення, яке розташовуватиметься на даху моделей спортивного бренду. Інші схожі вантажні бокси, які представлені на ринку, мають різні аеродинамічні елементи, такі як дифузори, але в жодного з них немає фірмових значків AMG і такого стильного зовнішнього вигляду. Крім того, цей бокс створений спеціально для всіх автомобілів Mercedes.

Фактично Mercedes-AMG пропонує дві різні версії свого багажного боксу, одна з яких призначена тільки для моделей купе, таких як Mercedes-AMG C63.

Mercedes упевнений в успіху нового покоління седана S-class

Інженери бренду створили спеціальну конструкцію багажного боксу з дифузором, який найкраще оптимізовано для вигнутої лінії даху купе. Це забезпечує найкращий повітряний потік навколо боксу зі зменшеним шумом вітру при перевезенні до 70 кг вантажу. Автовиробник радить дотримуватися певних обмежень щодо додаткової ваги на даху для різних транспортних засобів.

Багажний бокс від Mercedes-AMG створює додаткові 410 літрів для зберігання речей. Це, безумовно, може стати в нагоді для невеликих моделей Mercedes, але також не виглядає недоречним для великих універсалів AMG або позашляховиків. Він монтується за допомогою простої у використанні швидкознімної затискної системи, але є суттєва проблема, коли йдеться про вплив на динамічні характеристики автомобіля. Незважаючи на свою аеродинамічну форму, Mercedes заявляє, що із цим додатковим багажником на даху можна їздити лише на швидкостях до 130,33 км/год. На деяких моделях Mercedes-AMG ви можете перевищити цей поріг лише за п’ять секунд.

Mercedes-AMG зараз не пропонує ціни на свій новий багажний бокс, але повідомляє, що новинка буде доступна безпосередньо у дилерів Mercedes і через партнерів Mercedes, починаючи з листопада.

Нещодавно, наше видання писало про те, що представлений 700-сильний Mercedes-AMG S63 2022 року. Незалежний дизайнер представив своє бачення того, яким може стати високопродуктивний седан Mercedes-AMG S63 2022 модельного року. Вже відомо, що новинка отримає гібридний силовий агрегат потужністю близько 700 к.с.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *