Нова BMW Alpina B8 Gran Coupe показана офіційно

0

Alpina і BMW офіційно представили новітній проект спільної праці, B8 Gran Coupe 2022 року. Миттєво впізнавана, Нова BMW Alpina B8 Gran Coupe заснована на стандартній 8-Series Gran Coupe і відрізняється злегка зміненим дизайном екстер’єру і з’явився на передньому спліттері написом Alpina. Покупці також помітять новий чорний дифузор, задній спойлер і зможуть замовити машину в розширеній кольоровій палітрі, включаючи фірмовий синій Alpina Blue Metallic і зелений Alpina Green Metallic.

У кращих традиціях Alpina, Нова BMW 8-Series Gran Coupe оснащена набором 21-дюймових кованих легкосплавних дисків Alpina Classic, взутих в спеціально розроблені шини Pirelli. За сріблястими спицями коліс ховається чотирипоршнева Гальмівна система Brembo з дисками розміром 396 мм спереду і 399 мм ззаду.

Нарешті, що не менш важливо, модель була оснащена спеціально розробленою спортивною вихлопною системою з нержавіючої сталі. Вона регулюється і обіцяє “слухову насолоду”, передаючи агресивне і природне звучання потужного двигуна V8 під капотом.

Зміни в салоні BMW Gran Coupe Alpina B8 обмежені, однак виділений шкірою кермо Alpina, накладки на порогах з підсвіткою і обробка глянцевими деревянними вставками. Естетика салону DuPont селектор iDrive з Hostal дивно з лазер лосьйон Alpina.

Крім особливих деталей, спортивний купе-седан оснащений передніми сидіннями з підігрівом / вентиляцією, задніми сидіннями з підігрівом і чотирьохзонним автоматичним клімат-контролем. Інші основні моменти включають Панорамний скляний люк, обшивку потоку з алькантари і аудіосистему Harman Kardon з 16-динаміками. Водієві надана 12,3-дюймова приладова панель, 10,25-дюймова інформаційно-розважальна система і кольоровий проекційний дисплей на лобовому склі.

Найважливіші зміни BMW Alpina B8 Gran Coupe приховує під капотом, де 4,4-літровий двигун V8 з подвійним турбонаддувом доведений до 612 к.с. потужності і 800 Нм крутного моменту. Це помітно більше, ніж у BMW M850i потужністю 523 К.С., але трохи менше, ніж у M8 Competition потужністю 617 К. С., причому всі модифікації оснащені одним і тим же турбо V8. У спортзалі від Alpina мотор спарений з восьмиступінчастою АКПП, яка відрізняється поліпшеними внутрішніми компонентами і унікальними алгоритмами перемикання передач.

Завдяки переліченим змінам повнопривідна BMW Alpina B8 Gran Coupe здатна розігнатися з 0 до 96 км/год за 3,3 секунди і розвинути максимальну швидкість 323 км/ч. Дистанцію у чверть милі автомобіль проходить за 11,5 секунди.

Дотримуючись теми продуктивності, спортивний купе-седан від Alpina оснащений модернізованою системою охолодження, яка складається з трьох зовнішніх охолоджувачів антифризу, збільшеного охолоджувача трансмісійного масла і низькотемпературної Системи охолодження зі спеціальними проміжними охолоджувачами Alpina. Останні мають збільшену на 50% охолоджуючу поверхню, ніж у проміжних охолоджувачах на M850i xDrive Gran Coupe.

На цьому оновлення не закінчуються, оскільки модель оснащена спеціально налаштованою спортивною підвіскою, яка поєднує в собі «першокласний комфорт їзди на далекі відстані з точною керованістю». Підвіска включає ресори Eibach, посилені стабілізатори поперечної стійкості, більш жорсткі опори нижніх поперечних важелів і стійки переднього моста з гідроопорами. Серед інших модифікацій відзначений диференціал підвищеного тертя і інтегрована система активного рульового управління, яка дозволяє заднім колесам повертатися до 2,3 градусів.

Нова BMW Alpina B8 Gran Coupe 2022 року надійде в продаж цієї весни за ціною від $139 900, що дорожче BMW M8 Gran Coupe вартістю від $130 000

Фото / Нова BMW Alpina B8 Gran Coupe 2022 року

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *