Рестайлінг Toyota 4Runner 2024 року: все, що вам потрібно знати

0

Минулого року Toyota нарешті почала оновлювати свою лінійку кузовів на рамі. Тундра була повністю перероблена, як і Sequoia та Land Cruiser. Отже, тепер всі чекають наступного покоління знаменитого позашляховика Toyota-4Runner. Нинішнє покоління існує занадто довго і, безумовно, потребує оновлення. Ми очікуємо, що нове покоління може з’явитися вже в наступному році, як Toyota 4Runner 2024 року випуску.

У будь-якому випадку, ми покладаємо величезні надії на нову модель. Хоча нинішнє покоління багато в чому здається застарілим, воно все ще має добре збалансоване шасі та виняткову надійність. Нова модель повинна буде внести поліпшення в силовий агрегат, в той час як ми також очікуємо побачити нову естетику і велику витонченість. Звичайно, очікується і поява нового салону.

Абсолютно нова Toyota 4Runner 2024 року випуску повинна з’явитися десь у другій половині 2023 року.

Редизайн Toyota 4Runner 2024 року

Нинішнє покоління існує вже майже 14 років, тому немає сумнівів, що кількість змін буде значною. Перш за все, розраховуйте на нову платформу. Як і вищезгадані моделі, Новий 4Runner також буде працювати на новій архітектурі TNGA-F, і ми розраховуємо на різні вдосконалення. Одним з них буде зниження ваги, тоді як ми також очікуємо побачити нижчий центр ваги, що матиме дуже позитивний вплив на поведінку на дорозі, що в даний час є слабким місцем 4Runner.

Однак позашляхові характеристики залишаться ключовою характеристикою цього позашляховика. Нове покоління збирається знову привнести безліч позашляхових функцій, починаючи з підвіски для бездоріжжя. Звичайно, ми побачили б всілякі позашляхові новинки, такі як блокування диференціалів, система контролю повзання, протиковзкі пластини і багато іншого.

Зовнішній вигляд

Коли справа доходить до зовнішнього дизайну, ми очікуємо побачити абсолютно новий вигляд. Новий дизайн повинен внести значні зміни, що не дивно, якщо врахувати, що попередня модель практично не змінилася з моменту початкового запуску. Новий стиль повинен бути заснований на новітній мові дизайну бренду, і ми не сумніваємося, що деяке натхнення буде почерпнуто з нових моделей Tundra і Sequoia.

З іншого боку, ми не очікуємо побачити великих змін у розмірі. Колісна база, ймовірно, залишиться незмінною, як і загальна довжина. Простіше кажучи, при відносно короткій для свого класу колісній базі і коротких звисах новий 4Runner збереже надсильний позашляховий потенціал, відмінну маневреність, відмінні кути заходу на посадку і виїзду і т. д.

Інтер’єр

За цей виробничий цикл мало що змінилося, тому не дивно, що нинішній салон вважається застарілим. Просто приладова панель виглядає старою, та й матеріали не особливо гарні. Звичайно, це зміниться з новою моделлю, коли ми очікуємо побачити помітні вдосконалення. Більш приваблива естетика і більш якісні матеріали – це в значній мірі щось певне, так само як і нові технічні можливості.

Як ми вже згадували, нова модель, ймовірно, не матиме великих змін у розмірах. Тому ми очікуємо, що нове покоління матиме такий же обсяг пасажирського простору. Базові моделі, ймовірно, матимуть два ряди сидінь, тоді як третій ряд сидінь буде необов’язковим, і він не буде особливо просторим. З іншого боку, ми очікуємо солідної вантажопідйомності.

2024 Двигуни Toyota 4Runner

Саме тут ми очікуємо побачити великі зміни. Нова модель оснащена старим добрим 4,0-літровим двигуном V6, який, можливо, і наднадійний, але не дуже конкурентоспроможний, коли справа доходить до потужності та економії палива. Тому не дивно, що в більшості звітів йдеться про новий 2,4-літровий турбомотор потужністю близько 275 кінських сил і 311 фунт-фут крутного моменту. Деякі джерела також припускають, що більш високі рівні комплектації можуть бути встановлені з новим 3,4-літровим V6 з турбонаддувом, Максимальна потужність якого становить близько 350 кінських сил. Звичайно, ми також побачили б нову коробку передач, ймовірно, 8 – або 10-ступінчасту.

Крім того, ми не виключаємо можливості побачити гібридний силовий агрегат. Ходять чутки про систему, заснованої на чотирициліндровому двигуні з турбонаддувом, сумарна потужність якого складе більше 350 кінських сил. Наразі чиновники все ще мовчать, тому сприймайте це стримано.

Дата випуску та ціна Toyota 4Runner 2024 року

Ми вважаємо, що Toyota 4Runner наступного покоління 2024 року може з’явитися вже у другій половині наступного року зі стартовою ціною від 40 000 до 45 000 доларів. Звичайно, чотиридверні версії Bronco та Wrangler залишаться ключовими конкурентами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *