Suzuki Jimny перетворили на маленький Gelandewagen

0

Японське тюнінгове ательє Wald International підготувало боді-кіт під назвою Black Bison для позашляховика Suzuki Jimny нового покоління, офіційна прем’єра якого відбулася всього кілька місяців тому.

Попит на новий Suzuki Jimny такий великий, що компанія Suzuki поки не може його задовольнити. Англійці, наприклад, цю новинку розкупили на рік вперед ще в кінці 2018 року, і дилери були змушені призупинити його продажу у Великобританії. Подібна ситуація спостерігається і в багатьох інших європейських країнах.Suzuki Jimny перетворили на маленький Gelandewagen.

Загалом, Jimny нового покоління користується величезним попитом навіть без спеціального доопрацювання. Втім, боді-кіт від Wald International не буде зайвим. З ним маленький класичний позашляховик виглядає дуже солідно і навіть брутально. Деяким автомобілістам це обов’язково сподобається.Suzuki Jimny перетворили на маленький Gelandewagen.

Читайте також: Випробування карпатськими горами: бліц-тест Suzuki Jimny
Позашляховик, зокрема, отримав нову решітку радіатора, світлодіодні денні ходові вогні, позашляхові шини, сіро-чорний колір кузова, червоні акценти на колесах та ін Деякі зміни відбулися і в салоні.Suzuki Jimny перетворили на маленький Gelandewagen.

Jimny Black Bison Edition можна буде купити тільки в Японії. Чи з’явиться він в інших країнах-поки не відомо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *