Land Cruiser – один з найпопулярніших позашляховиків від концерну Toyota Motors, і серія 200 не стала винятком. Деякі поціновувачі бренду, роблячи виділиться на трасі, звертаються в компанії, що спеціалізуються на тюнінгу, щоб зробити автомобіль єдиним у своєму роді. Однією з компаній, яка надає подібні послуги, є японська Eight Star і про її непересічну рішення для моделі Land Cruiser 200 піде мова

Фахівці Eight Star вирішили надати спортивну зовнішність класичним обрисами двохсотого крузера і треба сказати, що підійшли вони до цього заходу з натхненням. Модернізація екстер’єру автомобіля торкнулася передній бампер з виділяються повітрозабірниками з боків, задній бампер, стильні спідниці на обидва бампера, комплект насадок на глушники круглої форми, задній карбоновий дифузор. На автомобілі з’явилися також накладки на пороги, комплект спойлерів, елементи LED підсвічування і оригінальні колісні диски.

За такий тюнінг любителям індивідуальність доведеться заплатити 6 200 доларів. Можна не сумніватися, що серед любителів бренду знайдуться і ті, то готовий змінити вигляд свого Land Cruiser навіть за такі гроші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *