Автомобільний чохол тент на Volkswagen Tiguan 2007-2023 Kegel-Blazusiak Mobile Garage SUV L 5-4122-248-3020

Aкція
В наявності
0
Код товару: 340604
Артикул: 5-4122-248-3020
2941грн. -20 %
Ваша знижка: 588грн.

2353грн.
Скорочений опис
  Тент для автомобілів KEGEL Mobile Garage - це продукт, який повністю задовільняє потреби водіїв. Чохол виготовляється з 4-х шарового матеріалу , який є товстим, міцним і довговічним. Чохол захищає весь автомобіль від ш... Читати далі...
Загальні характеристики
Бренд Kegel-Bausiak Колір Сірий Країна реєстрації бренду Польща Країна-виробник товару Польща Матеріал PEVA; Spunbond Всі характеристики

  Тент для автомобілів KEGEL Mobile Garage - це продукт, який повністю задовільняє потреби водіїв. Чохол виготовляється з 4-х шарового матеріалу , який є товстим, міцним і довговічним. Чохол захищає весь автомобіль від шкідливого впливу навколишнього середовища. Тент Mobile Garage є захистом автомобіля протягом усього року.У зимовий період він запобігає осіданню снігу, інію та льоду, а також стійкий до промерзання. Восени захищає від дощу, вітру, листя, соку дерев.А влітку та навесні захищає від УФ-променів , пилу та пташиного посліду. Незвичайні властивості багатошарового матеріалу роблять верхню частину тенту водостійкою, одночасно розсіюючи водяну пару з-під тенту назовні. Будь-які сліди вологи, що накопичуються під чохлом, швидко випаровуються , що запобігає ржавінню та утворенню цвілі. Чохол підходить як для тимчасового, так і для тривалого використання. Його можна прати вручну при 40 градусах. Чохол сірого кольору, що надзвичайно практично і водночас чудово виглядає. Різноманітність форм і розмірів означає, що ви можете вибрати чохол, який добре підійде іменно до вашого автомобіля. 

  Склад матеріалу:

  • двошаровий SPUNBOND
  • мембранна функціональна плівка
  • одношаровий SPUNBOND


Верх чохла водонепроникний і паропроникний. Не промокає, при цьому відводить вологу з-під чохла. Зсередини гладкий SPUNBOND,який не дряпає автомобіль.Боковини чохла 2-шарові, виготовлені з двошарового флізеліну СПАНБОНД. Боковини чохла мають високу паропроникність і стійкі до намокання.

Автомобіль, накритий звичайним чохлом, що стоїть на мокрій поверхні в «пузирі водяної пари», піддається пошкодженню. Коли волога поверхня випаровується, вся водяна пара осідає на автомобілі, що може призвести до значного пошкодження лакофарбового покриття, а також до утворення цвілі. Автомобіль у пропонованому нами покритті не піддається таким факторам, оскільки пропускає всю водяну пару, яка випаровується і виходить назовні. Автомобіль у нашому чохлі буде в безпеці.

   Переваги продукту:

  • Мультисезонний продукт;
  • Захист від: снігу, морозу, дощу, вітру, листя, соку дерев, УФ-випромінювання, пташиного посліду, квіткового пилу;
  • Захищає від: корозії, вицвітання, потьмяніння лакових і хромованих елементів;
  • Гладкий знизу, матеріал не дряпає транспортний засіб;
  • Охоплює весь транспортний засіб, злегка перекриваючи знизу;
  • легко зберігати і транспортувати - не займає багато місця;
  • Завдяки кріпленню пулером зі шнуром і додатковими еластичними ременями міцно утримує транспортний засіб;
  • При плюсовій температурі навколишнього середовища відводить накопичену під кришкою вологу назовні.

   Встановлення :

1.Покладіть чохол на чистий автомобіль надрукованою стороною чохла назовні.

2.Потім якомога міцніше затягніть шнур в нижній частині чохла та надійно його зав’яжіть.

3.По кутах чохла вшиті додаткові еластичні кріпильні ремені, які при установці чіпляються за краї бамперів.

4.Знімаючи тент, від’єднайте вищезгадані еластичні кріпильні ремені.


  Якість і довговічність підтверджені тестами

Довговічність чохлів-брезентів визначається їх стійкістю до сонячного випромінювання (УФ), високих температур, дощу, морозу, снігу та природного бруду. Наші фахівці розробили ефективні методи перевірки стійкості матеріалів до зовнішніх умов на основі власних тривалих екологічних випробувань і стандарту випробувань PN-EN ISO 4892-3.Завдяки контролю якості матеріалів і тривалим випробуванням ми гарантуємо нашим клієнтам кілька років довговічності наших брезентових чохлів навіть при інтенсивному використанні.

  Функціональність і безпека підтверджені випробуваннями

Хороші брезентові чохли повинні не тільки захищати автомобіль від опадів, забруднень і сонячних променів, але і бути безпечними.Наші фахівці проводять тривалі випробування наших брезентових чохлів. Ефективність захисту автомобіля чохлом-брезентом від погодних умов і водонепроникності, видалення водяної пари з-під чохла, безпечність чохла для лакофарбового покриття автомобіля та ефективність кріплення чохла до транспортного засіб випробовується в нормальних і екстремальних погодних умовах.Компанія Kegel-B?a?usiak виробляє лише продукти, які пройшли успішні випробування протягом тривалого часу.



Основні характеристики
Бренд Kegel-Bausiak
Колір Сірий
Країна реєстрації бренду Польща
Країна-виробник товару Польща
Матеріал PEVA; Spunbond

Leave a review

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.