Автомобільний чохол тент на Volvo XC90 2015- Kegel-Blazusiak Optimal Garage SUV XL 5-4331-241-2092

В наявності
0
Код товару: 355194
Артикул: 5-4331-241-2092
3363грн.
Скорочений опис
Чохол Optimal Garage — це високоякісний тент від польського виробника Kegel-Blazusiak. Він був розроблений з великою увагою до всіх деталей. Виготовлений з ретельно відібраних матеріалів найвищої якості. Виконує найвищі... Читати далі...
Загальні характеристики
Бренд Kegel-Bausiak Колір Сірий Країна реєстрації бренду Польща Країна-виробник товару Польща Матеріал PEVA; Spunbond Всі характеристики

Чохол Optimal Garage — це високоякісний тент від польського виробника Kegel-Blazusiak. Він був розроблений з великою увагою до всіх деталей. Виготовлений з ретельно відібраних матеріалів найвищої якості. Виконує найвищі захисні функції. Чохол Optimal Garage - це правильний захист автомобіля цілий рік. Його функціональність можна оцінити в будь-яку пору року. У зимовий період він запобігає осіданню снігу, інею та льоду, а також стійкий до промерзання; восени захищає від дощу, вітру, листя, соку дерев; а влітку та навесні захищає від УФ-променів, пилу та пташиного посліду. Чохол забезпечить вам ефективний захист вашого автомобіля і ваш комфорт. Чохол захищає ваш автомобіль від вицвітання та потьмяніння фарби та хромованих елементів. З внутрішньої сторони чохла матеріал абсолютно гладкий, безпечний для автомобіля, так як не дряпає його і не стирає фарбу навіть при сильних поривах вітру. Всі шари матеріалу захищені УФ-стабілізатором, що значно підвищує його стійкість до ультрафіолетового сонячного випромінювання, яке є найбільш шкідливим фактором для всіх об'єктів, що піддаються його впливу. Залишені на сонці речі дуже швидко вицвітають, розсипаються – на відміну від наших брезентів. Ми самостійно перевіряємо матеріали, виготовлені за нашими спецзамовленнями.Тому, як виробник , можемо гарантувати, що тенти Optimal Garage стійкі до УФ-променів і залишаться нечутливими до їхнього впливу протягом багатьох років.

  Склад матеріалу:

- зовні шар ПОЛІЕТИЛЕНУ

- двошаровий СПАНБОНД


Верх чохла водонепроникний. Гладкий SPONBOUND зсередини, не дряпає автомобіль.

Боковини тенту паропроникні.


Багатошаровість і тип використовуваних матеріалів забезпечують водонепроникність і водночас паропроникність тенту, це означає, що вона майже повністю герметична, а вся водяна пара, що накопичується під кришкою швидко випаровується через маленькі отвори в матеріалі збоку. Боковини тенту (СИСТЕМА МІКРОВЕНТ).

Переваги продукту:

- мультисезонний продукт;

- захист від снігу, морозу, дощу, вітру, листя, соку дерев, УФ-випромінювання, пташиного посліду, квіткового пилу;

- захищає від корозії, вицвітання, потьмяніння лакових і хромованих елементів;

- гладкий знизу, матеріал не дряпає транспортний засіб;

- охоплює весь транспортний засіб, злегка перекриваючи знизу;

- легко зберігати і транспортувати - не займає багато місця;

- завдяки кріпленню пулером зі шнуром і додатковими еластичними ременями міцно тримається на транспортному засобі;

- при плюсовій температурі навколишнього середовища відводить накопичену вологу назовні.


При виборі тенту ми рекомендуємо в першу чергу форму і довжину автомобіля. Індикатор - це фотографія , яка показує форму автомобіля, до якого підходить чохол.

Встановлення :

1.Покладіть чохол на чистий автомобіль надрукованою стороною чохла назовні.

2.Потім якомога міцніше затягніть шнур в нижній частині чохла та надійно його зав’яжіть.

3.По кутах чохла вшиті додаткові еластичні кріпильні ремені, які при установці чіпляються за краї бамперів.

4.Знімаючи тент, від’єднайте вищезгадані еластичні кріпильні ремені.


УВАГА! Не слід використовувати тент, який забруднений зсередини. Його можна використовувати тільки на припаркованому автомобілі, не можна використовувати при транспортуванні автомобіля на евакуаторі.


   Якість і довговічність підтверджені тестами

Довговічність чохлів-брезентів визначається їх стійкістю до сонячного випромінювання (УФ), високих температур, дощу, морозу, снігу та природного бруду. Наші фахівці розробили ефективні методи перевірки стійкості матеріалів до зовнішніх умов на основі власних тривалих екологічних випробувань і стандарту випробувань PN-EN ISO 4892-3.Перед поставкою матерілів на виробництво, вони проходять ретельну перевірку у камері старіння Atlas UVtest із США. Завдяки контролю якості матеріалів і тривалим випробуванням на навколишнє середовище ми гарантуємо нашим клієнтам кілька років довговічності наших брезентових чохлів навіть при інтенсивному використанні.

  Функціональність і безпека підтверджені випробуваннями

Хороші брезентові чохли повинні не тільки захищати автомобіль від опадів, забруднень і сонячних променів, але і бути безпечними. Фахівці компанії Kegel-Blazusiak проводять тривалі випробування наших брезентових чохлів. Ефективність захисту автомобіля чохлом-брезентом від погодних умов і водонепроникності, видалення водяної пари з-під чохла, безпечність чохла для лакофарбового покриття автомобіля та ефективність кріплення чохла до транспортного засобу випробовується в нормальних і екстремальних погодних умовах. Компанія Kegel-B?a?usiak виробляє лише продукти, які пройшли успішні випробування протягом тривалого часу.

Основні характеристики
Бренд Kegel-Bausiak
Колір Сірий
Країна реєстрації бренду Польща
Країна-виробник товару Польща
Матеріал PEVA; Spunbond

Leave a review

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.