Встановлення багажника Turtle Air 2 Silver на інтегровані рейлінги Audi A3 8P

0

Багажник на інтегровані рейлінги Turtle Air 2 Silver – це ідеальне рішення для тих, хто шукає простий і швидкий спосіб для перевезення багажу на даху свого автомобіля. Встановлюється він на інтегровані рейлінги, які зазвичай встановлені на автомобілях, оснащених заводськими багажниками.

Інструкція з встановлення досить проста і легка для виконання. Спочатку вам потрібно відкрити пакувальний ящик і перевірити наявність всіх комплектуючих.

Одним з можливих недоліків цього багажника є те, що довжину перемичок потрібно підганяти під ширину між рейлінгами авто. Це зовсім не складно враховуючи те що матеріал перемичок алюміній. Для цього достатньо ручної ножівки по металу щоб підрізати довжину перемички.

Після цього потрібно зібрати сам багажник, вставляючи його на кріплення на рейлінгах і зафіксувати його за допомогою замків. Наступним кроком буде регулювання положення багажника відносно автомобіля і перевірка того, чи він добре зафіксований.

Один з найбільших переваг багажника Turtle Air 2 Silver – його легкість та простота в установці. Ви можете встановити його на свій автомобіль всього за кілька хвилин і без допомоги додаткових інструментів. Крім того, він має достатньо велику вантажопідйомність і забезпечує надійний та безпечний транспорт вашого багажу.

Перед поїздкою рекомендується перевірити, чи він добре зафіксований і не рухається.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *