Навіщо потрібні автомобільні тенти?

0

Автомобільний тент -це чохол, який використовується для захисту автомобіля під відкритим небом. Тент має різні розміри, але бажано знати габарити авто, щоб кріплення було максимально щільним. Тоді тканина вбереже машину від негоди і перегріву на сонці. Зовнішні тенти для машин представлені різноманітністю розмірної “лінійки”: M, XL, L, S. відповідність габаритам машини вказується на упаковці продукції.

Для чого потрібен тент на автомобіль?

Чохол зручний не тільки в повсякденному використанні, але і при виході на природу або поїздці в гості, коли нікуди поставити машину, крім парковки. Тент не займає багато місця і його зручно зберігати в авто, тТент на автомобількань є вологостійкою і захищає від ультрафіолету. Матеріал міцний і витримує особливі природні умови від літньої спеки до суворих морозів.

У повсякденності зручний тим, що легко збирається і накриває автомобіль. Чохол допомагає захистити машину від раптових подряпин, снігу, дощів і просто зберегти свій чистий зовнішній вигляд до ранку. Не дуже зручно при виході виявити бруд на склі або товстий шар снігу, на очищення якого піде багато часу. У цих випадках тент помітно економить час автомобілістів, адже матеріал можна швидко зібрати і покласти в багажник.

Це тканина, яка дозволить авто не піддаватися різкій зміні природних умов і перепадів температури, матеріал і збірка допомагають заощадити час перед поїздкою на роботу. Зручний чохол можна возити з собою і мати до нього доступ в будь-який час.

Якщо немає гаража і машина стоїть на відкритій парковці

Не завжди водії машини мають власний гараж, а погані погодні умови можуть траплятися час від часу. Взимку автомобіль покривається шарами снігових пластівців і льодом, влітку він може весь день простояти на сонці, постійні дощі і сліди від крапель і бруду – не найприємніше задоволення для автолюбителя без гаража. До того ж при виїзді не потрібно проводити зайві 10-15 хвилин за очищенням поверхні автомобіля від пташиного посліду, бруду і перевіряти на наявність подряпин, які могли залишити перехожі. Чохол захистить авто від цих неприємних наслідків.

Але ж не завжди можливо і зручно мати власний гараж. Брак коштів або віддаленість від будинку можуть бути проблемою і легше залишати авто на парковці і накривати тентом, щоб захистити від подряпин і наслідків поганої погоди.

При наявності гаража

Зручно зберігати чохол в багажнику і діставати при зручному випадку, коли умови не дозволяють залишити автомобіль в закритому місці. Тому тент можна брати навіть при наявності гаража, матеріал займе небагато місця в автомобілі, але виручить в умовах віддаленості від власного гаража і закритої парковки.

При виборі тенту консультанти інтернет-магазину можуть підказати варіант і допоможуть вибрати потрібний розмір. Його не здує вітром, завдяки якісній фіксації. Захист від ультрафіолету дозволить залишати авто на вулиці навіть при жаркій погоді, фарба не постраждає, а салон не нагріється. Тканина є міцною і її не потрібно буде часто міняти, якісний матеріал буде нести користь ще довго.

Переваги тенту на авто

В основному використання тенту несе більше переваг, так як не займає багато місця і забезпечує захист. Завдяки якісному матеріалу чохол прослужить довго, до того ж можна його зберігати прямо в машині. Плюси, які має чохол:

Переваги:

  • Всесезонний продукт
  • Захист від: снігу, інею, дощу, вітру, листя, соків з дерев, випромінювання UV, пташиного посліду, квіткового пилку
  • Запобігає: корозії, вицвітання, потьмарення лакофарбового покриття та хромованих елементів. В умовах відсутності гаража тент надасть захист від подряпин і жорстких природних умов.
    Можна брати з собою на відпочинок, щоб салон не нагрівався, а автомобільній фарбі нічого не загрожувало. Захист від ультрафіолету дозволяє не пропускати сонячні промені, що дозволяє залишати автомобіль надовго в умовах спекотної погоди.
  • Гладкий зсередини матеріал не дряпає та не матує Ваш транспортний засіб. Для виїзду не потрібно витрачати час на очищення автомобіля, потрібно тільки зняти чохол.
  • Захищає весь транспортний засіб, включаючи пороги та колісні арки. Тент захистить від подряпин, які можуть залишити перехожі.
  • Зручний у зберіганні та перевезенні – не займає багато місця. Можна зберігати прямо в машині. Тент має чохол, який дозволить легко його скласти і прибрати в багажник.
  • Оснащений шнурком/мотузкою по колу, завдяки якому міцно та надійно фіксується на автомобілі, навіть за сильних поривів вітру. Надійне кріплення, яке не дозволяє вітру здути тент з автомобіля. Завдяки використанню різних видів фіксації тент буде надійно захищати автомобіль в будь-яку погоду.
  • Система “mikrovent” відводить вологу з-під чохла

Види тентів

Матеріали: верх – водонепроникний багатошаровий мембранний матеріал, боки – поліпропілен + поліетилен (ПП + ПЕ). Матеріал не втрачає своїх властивостей і служить довгий час. У продажу можна знайти тенти наступних типів:

  • Basic Garage
  • Optimal Garage
  • Mobile Garage

Kegel-Blazusiak – польська компанія, що займається виробництвом чохлів, накидок та інших аксесуарів для автомобілів. Вироби виробництва цієї компанії мають великий попит, адже вони виготовляють тільки якісну продукцію, що прослужить вам не один рік і обов’язково порадує своєю ефективністю.

Тенти на авто Kegel-Blazusiak призначені для того, щоб уберегти ваш автомобіль від сонячних променів влітку та від іній взимку. Він врятує вашу машину від дощу та снігу та вбереже від перегріву. Чохли автомобільні Kegel-Blazusiak – це універсальні аксесуари, що підходять для будь-якої моделі авто і можуть застосовуватися в будь-який час року. Використовуючи їх, ви більше не зіткнетеся з проблемою вигоряння фарби авто або прибирання снігу та листя з двірників. Такий аксесуар не замінний для автомобілів, що більшість часу проводять на вулиці. Кожному автомобілю потрібний захист та автомобільний тент Kegel-Blazusiak саме те, що потрібно вам та вашому авто.

Купити автомобільний чохол Kegel-Blazusiak можна в інтернет магазині автомобільних аксесуарів авторадості. Тут представлено широкий вибір моделей для будь-яких марок автомобілів. Підібравши відповідний розмір, ви зможете вибрати той екземпляр, що стане для вашої машини хорошим захисником у будь-яку негоду.

Необов’язково брати тент для повсякденного використання, можна зберігати його в багажнику і діставати при зручному випадку. Не завжди можна залишити машину в гаражі або на критій парковці, тому в таких випадках тент врятує від перегріву, снігу і бруду.

При виборі можна звернутися за допомогою фахівців, які підкажуть, який тип тенту вибрати для вашого автомобіля. Вибрати і замовити тент можна через каталог нашого сайту. Співробітники візьмуть до уваги форму, розмір, наявність або відсутність підкладки та інші нюанси. Ви оціните всі зручності, як тільки почнете ним користуватися.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *