BMW X5, X6 Black Vermillion и Х7 Limited Edition в Frozen Black

0

Не кожен день BMW випускає спеціальні версії, але сьогодні такий випадок.
Зустрічайте BMW X5 та Х6 Black Vermillion Edition, а також Х7 Limited Edition у кольорі Frozen Black. Тираж моделей обмежений і замовлення поки відкритий тільки в США, де ніяких варіантів крім Х5 не буде. У Європі позашляховики можна буде замовити з серпня. Для їхнього оформлення німецький автовиробник вибрав сміливу чорно-червону гаму, яка вперше з’явилася на вражаючому X5 xDrive40i.

Глянсова чорна решітка радіатора Shadowline, із червоними вертикальними смугами, створює виразний контраст із матовою чорною фарбою BMW Individual. Придивившись уважніше, ви помітите затемнені адаптивні світлодіодні фари M Shadowline – унікальну стилістичну рису, яка відсутня на xDrive40i.

BMW також додала пакет M Sport, що складається з більш агресивних передніх і задніх бамперів і зовнішньої обробки Shadowline M. За красивими 22-дюймовими легкосплавними дисками, пофарбованими в ексклюзивний матовий сірий, ви знайдете червоні спортивні гальмівні супорти, а ззаду – вихлопну систему щоб забезпечити тотальну візуальну перевагу.

Салон теж наповнений доробками та особливостями. Наприклад, чорна шкіра з червоною окантовкою та контрастним рядком для передніх та задніх сидінь та логотип версії Black Vermillion на кришці підсклянника.

Оздоблення з вуглецевого волокна оточує шайбу iDrive, ручку перемикання передач і кнопку start/stop, чого немає на звичайному xDrive40i. Як і шкіряної панелі приладів. У списку стандартних функцій звукова система Harman/Kardon, підігрів кермового колеса, елементи управління зі скла, що нагадує кришталь, а також помічник паркування.

Під капотом 3.0-літровий шестициліндровий двигун із турбонаддувом, потужністю 335 л. с., у парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Будинки, у Німеччині, вартість X5 Black Vermilion буде починатися з 93 200 євро (близько 8,250 млн рублів за поточним обмінним курсом), а X6 Black Vermilion – зі 100 700 євро (8,9 млн), а лімітована серія X7 у Frozen Black metallic , В якої навіть немає конкретної назви, обійдеться мінімум в 108 700 євро. За попередніми даними, виробництво має розпочатися у вересні цього року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *