G-Power зробив тюнінг BMW M8 у звіра G8M Hurricane RR

0

BMW M8 – це флагманський Grand Tourer з Баварії, із заводським запасом великої потужності та динамічним зовнішнім виглядом. Але в G-Power вважають, що будь-який автомобіль завжди можна трохи покращити. На прикладі M8 це покращення досягає до 887 л. с. потужності! Фірмовий пакет тюнінгу G8M Hurricane RS від G-Power доступний для всіх стилів кузова M8, від купе та кабріолету, до гран-купе.

Це не вперше, коли G-Power працює над новою M8, так як у німецького ательє вже є різні набори тюнінгів для моделі. Однак комплект Hurricane RS є найпотужнішим із них.

У стандартній комплектації BMW M8 Competition оснащена 4,4-літровим двигуном V8 із двома турбінами, потужністю 625 л. с. і крутним моментом 750 Нм. Натхненний торішнім G5M Hurricane RR на базі M5 набір тюнінгу для M8 збільшує ці показники до 887 л. с. / 662 кВт потужності та 1 050 Нм крутного моменту. Існує також менш потужний варіант G8M Hurricane RS на 828 л. с. / 618 кВт і тим же моментом, що крутить, 1 050 Нм.

Обидва тюнінгові комплекти включають зміни в апаратне та програмне забезпечення, включаючи модернізовані турбокомпресори зі збільшеними впускними та випускними зонами в корпусах, фрезерованих на верстатах з ЧПУ. Більш потужний комплект має додаткові модифікації: ковані поршні, вдосконалені шатуни, збільшена система охолодження та посилена трансмісія. Обидві моделі поставляються вихлопними трубами глибокого звучання з нержавіючої сталі, спортивними каталітичними перетворювачами та чотирма 110-міліметровими вуглецевими вихлопними наконечниками.

Завдяки значному збільшенню потужності тюнінг BMW M8 від G-Power у наборі G8M Hurricane RS дозволяє досягти максимальної швидкості в 340 км/год, і це обмеження, як запевняють тюнер, встановлені тільки через шини. Що стосується прискорення, G-Power офіційно не опублікував жодних даних, найімовірніше це швидше за результат серійного автомобіля в 3,2-секунди в розгоні з 0 до 100 км/год.

Візуально, як і всі автомобілі серії Hurricane, новий G8M забарвлений у яскравий помаранчевий металік у поєднанні з деталями із вуглецевого волокна. Він також отримав новий вентильований карбоновий капот та карбонове заднє крило.

Для баварського суперкара є два комплекти 21-дюймових кованих коліс із шинами 285/30ZR21 спереду та 295/30ZR21 ззаду. Підвіска також занижена завдяки новим регульованим койловерам. І останнє, але не менш важливе: інтер’єр BMW M8 від G-Power видалена шкірою ручної роботи та алькантарою, а також доповнений вставками з карбону. Пронумерована табличка на центральній консолі дає зрозуміло зрозуміти, що ви знаходитесь всередині особливого M8.

Фото тюнінг BMW M8 від G-Power

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *