Британці злегка доопрацювали кросовер Jaguar F-Pace до нового модельного року

0

Повноцінний рестайлінг кросовера Jaguar F-Pace відбувся у 2020 році. Зараз же відбувся просто перегляд обладнання та скорочення набору комплектацій. Так, до базового набору опцій тепер входить спортивний пакет R-Dynamic, раніше доступний лише в дорожчих версіях. У цей пакет входять бампери більш агресивної форми, накладки на порогах та додаткові декоративні елементи. А базові колеса тепер 19-дюймові.

Деякі зміни внесено до інтер’єру автомобіля. Тепер до базового оснащення входить TFT-дисплей (віртуальні прилади) і найбільш досконала медійна система Pivi Pro, забезпечена 11,4-дюймовим екраном. Раніше ці опції були доступні лише за додаткову оплату. Крім того, змінено набір оздоблювальних матеріалів салону.

Jaguar F-Pace

Більш серйозну модернізацію пройшов тільки гібрид Jaguar F-Pace P400e, що підзаряджається. Продаж цієї версії становить близько 10% всіх кросоверів F-Pace. На ньому доопрацювання торкнулися й технічної частини – з’явився новий літій-іонний акумулятор, кількість блоків якого збільшилась із восьми до дев’яти.

За рахунок цього його ємність зросла з 17,1 до 19,2 кВт∙год, а запас ходу на електродвигуні (паспортний) збільшився з 53 до 65 кілометрів. При цьому в цілому силова установка не змінилася і, як і раніше, складається з дволітрового бензинового турбодвигуна і електромотора сумарною потужністю 404 кінські сили і з крутним моментом 640 Нм.

Jaguar F-Pace
Загалом пропонований вибір двигунів не змінився. Крім гібрида, пропонуються «ягуари» з бензиновими турбомоторами об’ємом два і три літри (потужністю 250 і 400 кінських сил відповідно), і з турбодизелями, також об’ємом або два літри (потужністю 163 або 205 кінських сили) або три (потужністю) ).

Топова версія кросовера – Jaguar F-Pace SVR – оснащена восьмициліндровим компресорним двигуном об’ємом 5 літрів і потужністю 550 кінських сил. Дороблені кросовери вже можна замовити в Європі, вартість їх починається з 65,7 тисячі євро, а варіант SVR пропонується за 114 тисяч.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *